Zadní Třebaň – Cembrit Beroun 0:4 (0:3)

17.10. 2015   A tým Zadní Třebaň - Cembrit Beroun 0:4 (0:3)

Odjeli jsme v silně slepené sestavě bez šesti hráčů základu, proti stále lepšící se Třebani s cílem nedostat více než pět gólů. Do sestavy jsme povolali „blanické rytíře“. Úvod byl z říše snů, v 9. minutě vedení o dvě branky. Bojovnost, obětavost celého kolektivu, fotbalové štěstíčko a zázrak byl na světě. Domácím se nic nedařilo a propadali beznaději po zákrocích brankáře Daniela Jandy, který se objevil mezi tyčemi po dvanácti letech.

Průběh dost ovlivnila 1. minuta, kdy D. Novotný z 20 metrů se neuvěřitelně trefil do horního růžku – 0:1. V 9. minutě vysoký centr Sládka zkrotil Beňo a hlavička letěla obloukem „půl dne“ a zapadla do sítě – 0:2. Ostravan nevěděl kam dřív skočit, když Nový vypíchl obraně míč ale zakončení se mu bohužel nepodařilo. V 16. minutě to již bylo o něčem jiném, D. Novotný vyslal do brejku Nového, který po padajícím brankářem přesně zakončil – 0:3. Domácí se k ničemu nebezpečnému nedostali a jejich nepřesnosti pokračovali i po přestávce.

V 67. minutě reflexně brankář Janda zlikvidoval šanci domácího Čermáka. V 70. minutě vyslal Sládek přesný pas Čížkovi, jenž v sólu udělal kličku brankáři a z úhlu napnul síť – 0:4. I za tohoto stavu domácí nesložili zbraně a při gólových šancích T. Fojta, Čermáka i Soukupa čaroval náš gólman. V závěru ještě otřásl břevnem Sládek. V pohodovém duelu nemusel rozhodčí Kareš použít ani jednu kartu.

Sestava: Janda – Veselý (73. Exner), Krumholz, Klier, Beňo – Sládek, Hampl, Čížek, Uksa (53. Novotný M.) – Nový, Novotný D.

Branky: Novotný D., Beňo, Nový, Čížek

Rozhodčí: Kareš M.

Diváků: 30