Cembrit Beroun – Zadní Třebaň 0:2 (0:0)

23.5. 2016   A tým Cembrit Beroun - Zadní Třebaň 0:2 (0:0)

Cembrit nečekaně ukončil sérii vítězství s průměrnou Zadní Třebaní. Z naší strany to byl asi nejslabší výkon v sezoně. Bez pohybu a nabídky, dvě přesné přihrávky po sobě byly nedostatkovým zbožím. Útok jako by neexistoval, za celý zápas se nikdo pořádně nedozvěděl, zda umí brankář hostí vůbec chytat. Zadní Třebaň se po čase sešla v plné síle, domácí jasně přehrála, vyhrávala většinu soubojů a zadní řady byly nepropustné.

V 6. minutě Paluskovu křižnou střelu vyrazil brankář hostí na roh. Poté soupeř zahrozil z malého vápna, střela Tyšera ale Eliáška nepřekvapila. Ostrovan měl častěji míč na kopačkách a jeho hráči se stále nabízeli. Přesto nadějný Sládkův centr usměrňoval Beňo v pokutovém území těsně vedle. Po změně stran si Cembrit pořád koledoval o branku. V 53. minutě zakončení Pazdery chytil Eliášek. V 56. minutě po obléhání domácí branky nikdo nedokázal odvrátit balón a Horváth z 10 metrů napnul síť – 0:1. V 60. minutě se zrodila jediná naše pohledná akce, kdy unikl Paluska a centr prošel přes pokutové území, volný Sládek z 5 metrů volil bombu a překopl odkrytou branku. Po chvíli šikovně zatočil Čížek trestný kop z 19 metrů, vyrovnání stálo v cestě břevno. V 71. minutě po brejkové situaci Palička v akrobatické pozici trefil boční tyč. V 74. minutě připravil Palička ideálně pro Čermáka, jenž parádně trefil z 7 metrů volejem k tyči – 0:2. V 80. minutě pískl rozhodčí tvrdší skluz na Sládka až po několika vteřinách, hráč nesmyslně reagoval urážkou a zajistil si teplou vodu ve sprchách. V závěru několik rohů domácích úspěch nepřineslo. Naopak v 88. minutě ještě postupoval Čermák sám na brankáře, ale zakončil těsně vedle.

Sestava: Červený – Landa, Klier (63. Krumholz), Celina, Veselý – Beňo, Čížek (78. Exner), Ličík, Sládek – Paluska (75. Novotný M.), Novotný D.

ČK: 80. Sládek R.

Rozhodčí: Knotek V.

Diváků: 90