Zdice B – Cembrit Beroun 2:6 (1:4)

12.6. 2016   A tým Zdice B - Cembrit Beroun 2:6 (1:4)

Cembrit vyloupil Zdické hřiště zejména zásluhou hattricku Palusky, na kterého nenašel domácí brankář recept. Hned ve 2. minutě dlouhý nákop Sládka neudržel brankář, míč mu vypadl na břevno a Paluska zblízka dorazil do sítě – 0:1. Z rozehrávky se nepodařilo zadákům Cembritu odkopnout míč, na brankáře Červeného postupoval osamocený Kroka a z 8 metrů jej propálil a vyrovnal na 1:1. Neuplynula ani minuta a hosté zakombinovali po ose Beňo, D. Novotný, Schýbal – ten uvolnil Palusku a bylo to 1:2. V 21. minutě vysunul přesnou přihrávkou D. Novotný do běhu Palusku, jenž křižnou střelou završil svůj hattrick – 1:3. V 32. minutě centr Sládka na zadní tyč zblízka hlavičkoval Landa, ale na brankové čáře se štěstím mezi nohama zachytil domácí brankář. Po chvíli pěknou technickou střelou z 15 metrů trefil Paluska jen břevno. Ve 43. minutě trefil nádhernou hlavičkou branku Hampl, ale bohužel bylo odpískáno jeho ofsajdové postavení. Ve 44. minutě zatočil Celina rohový kop přímo do branky, kde nastala trma-vrma, míč se dvakrát odrazil od břevna a po teči Hampla vykopával obránce míč již za brankovou čarou – 1:4.

Po změně stran se nepodařilo hostující obraně zastavit domácího K. Svobodu, jeho nebezpečná střela šla nepatrně vedle tyče. V 52. minutě vyslal z 19 metrů životní střelu Cimerman a vymetl pavučiny v horním růžku – 2:4. Postupně hostující hráči rozchytali brankáře Havrdu a nedařilo se jim ho dlouho překonat. Až v 74. minutě přenesl Sládek hru pěkným centrem na opačné křídlo, Beňo akrobaticky střihnul nůžkami a míč zapadl u vzdálenější tyče – 2:5. V 82. minutě unikl v křídelním prostoru obránce Veselý, jeho ideální přízemní přihrávku Beňo patičkou zasunul alá Messi do branky – 2:6. V závěru ještě vyslal Uksa českou uličku na D. Novotného, ten ale sólo zakončil těsně vedle a skóre tak již zůstalo.

Sestava: Červený – Landa, Klier (58. Uksa), Celina, Veselý – Sládek (74. Exner), Beňo, Hampl, Schýbal – Paluska (53. Novotný M.), Novotný D.

Branky: 3x Paluska, 2x Beňo, Hampl

Rozhodčí: Špicl J.

Diváků: 60