Chrustenice – Cembrit Beroun 1:2 (0:1)

10.9. 2016   A tým Chrustenice - Cembrit Beroun 1:2 (0:1)

Zápas měl Cembrit zcela pod kontrolou s větším množstvím brankových šancí, ale byl bohužel jalový v koncovce. Výhru lze označit za vydřenou, odbojovanou a spokojenost může být jen s třemi body.

Úvodní tlak hostí vyústil v několik brankových možností, ale zakončení Palusky, D. Novotného i Sládka nevedlo ke gólu. Největší tutovka se zrodila v 20. min. kdy Beňo prostrčil míč na Sládka a ten postupoval ze strany sám na brankáře. Jeho slabé zakončení branku ale nepřineslo. V 35. min. střelu D. Novotného vyrazil reflexivně nohama domácí brankář Melichar. V 37. min. Hampl konečně vymyslel přesnou uličku pro D. Novotného, jeho nápřah levou nohou z šestnáctky s pomocí pravé tyče rozvlnil síť – 0:1.

V 50. min měli domácí výhodu trestného kopu z 18m, brankář Eliášek jedovatou přízemní střelu dokázal zlikvidovat. V 51. min. byl nařízen pokutový kop pro Beroun, který Celina poslal 2m mimo brankovou konstrukci. V 65. min rozhodčí umožnil stejnou výhodu i domácím. Špringl si poradil mnohlem lépe a suvereně proměnil – 1:1. Poté se hrálo po většinu času na jednu branku. V 77. min. se zrodila jedna z mála účinných akcí, když Malý vydláždil uličku pro Palusku, který obešel dva protihráče a zařídil vydřenou výhru 2:1.

Sestava: Eliášek – Landa, Celina, Malý, Veselý – Vydra (75. Uksa), Beňo (81. Exner), Hampl (68. Klier), Sládek – Paluska, Novotný D.

Branky: 37. Novotný D., 77. Paluska

Rozhodčí: Štěpánek M.

Diváků: 30

Foto z utkání naleznete v galerii.