Cembrit Beroun – Všeradice 2:1 (0:0)

19.9. 2016   A tým Cembrit Beroun - Všeradice 2:1 (0:0)

Čtvrté kolo nabídlo divákům kvalitní zápas s rušnými situacemi před oběma brankami. Byla to bitva o každý míč a nasazení Cembritu rozhodlo, že nezaostal za soupeřem. Nakonec si domácí vytvořili více šancí, ale Všeradice hrozily také, především nebezpečnými protiútoky.

V úvodu bylo Závodí útočnější, v 10. min. Vydra ideálně předložil míč Sládkovi, který ze 3m ale jen promáchl. Po chvíli připravil D. Novotný šanci pro Nápravníka, jenž z 7m překopl branku. V 15. min. se hostující Vynš objevil v jasné gólovce, ale brankář Eliášek mu ve skorování zabránil. Ve 24. min. byl sražen v pokutovém území D. Novotný. Z nařízené penalty Hampl nastřelil jen vnitřní hranu tyče. V 26. min. unikl po křídle Ma. Silbernágl, jehož šanci u tyče zlikvidoval Eliášek. Po chvíli do vápna hostů přiletěl hezký centr Nápravníka, který zakončil slabou hlavičkou D. Novotný, bohužel bez úspěchu. V 32. min. pas Celiny prodloužil Hampl a D. Novotný z očí do očí brankáři zakončení záhadně „zašmodrchal“.

V úvodu druhého poločasu nečekaně udeřili hosté. Rychle rozehráli autové vhazování, Vynš vnikl do šestnáctky a z úhlu přes celou branku překonal přízemní střelou brankáře – 0:1. Domácím týmem to otřáslo. V 57. min. ideálně předložil Linhart před branku Ma. Silbernáglovi, jenž ve skluzu napálil míč jen do tyče. V 65. min. Nápravník skvěle zacentroval od postranní čáry a neobsazený D. Novotný se již hlavou nemýlil a vyrovnal na 1:1. V 68. min. unikl Paluska hostující obraně a střelou protáhl brankáře Nájemníka. Vzápětí na opačné straně Vynš z 10m ze strany mířil dobře, ale brankář Eliášek vytáhl skvělý zákrok. Postupně přibývalo tvrdších zákroků, jelikož oba týmy toužily po výhře. Nakonec rozhodla nevinná situace, když v probíhající 88. min. odvrátila Všeradická obrana střílený centr Nápravníka a rozběhlý obránce Landa poslal z 23m střelu na branku. Ta před brankářem sklouzla a pod tělem si nečekaně našla cestu do sítě – 2:1

Sestava: Eliášek – Landa, Celina, Malý, Veselý – Vydra (87. Novotný M.), Nápravník, Beňo (85. Klier), Sládek – Hampl (67. Paluska), Novotný D.

Branky: 65. Novotný D., 88. Landa

Rozhodčí: Kareš M.

Diváků: 100