Turnaj starších přípravek – 17.9. 2016

22.9. 2016   Starší přípravka Turnaj starších přípravek - 17.9. 2016

Třetí zářijovou sobotu odehrála starší přípravka první podzimní turnaj na hřišti ČL-U Beroun. Mladí hráči Cembritu si v turnaji vedli následovně…

První zápas jsme vedli, ale bohužel nedokázali výsledek udržet. Druhý rozhodující gól jsme dostali až těsně před koncem zápasu. Byla to velká škoda, protože jsem měli na to uhrát lepší výsledek než 1:2.

Druhý zápas proti Královu Dvoru byl hlavně o proměňování šancí. My jsme svoje neproměnili a oni vstřelili tři góly. I když výsledek 0:3 vypadá jednoznačně, na hřišti tomu to tak rozhodně nebylo.

Třetí zápas se Zdicemi byl konečně vítězný. Utkání bylo od hráčů odmakané, bojovali jako lvíčata. Super!

Před posledním utkáním byly karty rozdané jasně. Kdybychom dokázali remizovat, měl by Nižbor pouze body 2 a my 4. Zdice měli také 4 a rozhodovalo by celkové skóre – to měli Zdice lepší = skončili bychom na 4. místě. Vítězství by nám zaručilo 6 bodů a skončili bychom tak na místě druhém. Poslední zápas nakonec rozhodoval o konečném umístění v turnaji. Bohužel ale porážka 1:2 nás odsoudila až na páté místo.

Přes nepříznivý výsledek turnaje zaslouží hráči pochvalu. Výkon byl, lepší než se očekávalo. Je tu prostor pro zlepšení a věříme, že se to povede už příští turnaj.

Sestava: Matěj Špička (B) – Jonáš Kelner, Michal Benech (K), Adam Eliáš – Honza Benech, Filip Seidl, Jirka Jakubíček, Marek Rýdl – Karel Schwarzrock, Filip Lundquist

Výsledky:
vs. ČL-U Beroun B 1:2
vs. Králův Dvůr B 0:3
vs. Zdice B 1:0
vs. Nižbor B 1:2

Konečná tabulka turnaje a průběžná podzimní tabulka.