Nedělní kanonáda diváky pobavila… Cembrit Beroun – Nižbor B 11:1 (8:0)

2.10. 2016   A tým Nedělní kanonáda diváky pobavila... Cembrit Beroun - Nižbor B 11:1 (8:0)

Cembritu se vydařil úvod utkání a rychle si vytvořil třígólový náskok. K vidění byly pohledné kombinace i dobrá střelecká muška, která přinesla poločas snů. Nutno uvést, že proti nám stál odevzdaný soupeř, který zde ještě nebyl. V základní sestavě Nižboru nastoupily dva hráči, kteří několik let nehráli. A to ještě brankář Jan Bednář zabránil dalším pěti brankám.

Hned v úvodní minutě po rohovém kopu vyškrábl brankář z pod břevna hlavičku Hampla. V 9. min už byl Hampl úspěšný. Po úniku Sládka se hezky uvolnil a mířil přesně k tyči – 1:0. V 11. min se přenesla hra na volného Sládka a ten vše z vápna propálil – 2:0. Ve 13. min. se hostující obránce ukopl a Paluskovi se tak otevřela cesta k sólovému nájezdu, který uklidil s přehledem k tyči – 3:0. V 15. min. na opačné straně zahrozili hosté po rohovém kopu. Šanci Kučery musel Červený hasit u bližší tyče. Ve 28. min. využil Paluska pas D. Novotného, povodil si obránce a zakončil k opačné tyči – 4:0. Ve 33. min. se podařila Beňovi učebnicová kolmice, na rozeběhnutého Palusku. Ten ji dokonale využil a přízemní ranou navýšil vedení již na 5:0. Po chvíli na to unikl po levé straně Landa. Jeho příklep ze 14 metrů, ale jen zatřásl břevnem. Ve 38. min. po hezké kombinaci Hampla a Nápravníka si dobře zpracoval míč Paluska, který pak propasíroval za záda brankáře – 6:0. V 42. min. proměnil D. Novotný nařízený pokutový kop – 7:0. V 45. min. vyrazil hostující brankář střelu Sládka, k odraženému míči se dostal Beňo a technickou střelou uzavřel stav poločasu – 8:0.

Po změně stran jsme z výkonu trochu ubrali, ale i tak byly k vidění další zajímavé akce, které diváky bavily. V 51. min. se povedl hezký centr Sládkovi, který přistál na hlavě Hampla a ten se ze 2 metrů v zakončení nemýlil – 9:0. Po chvíli další útočnou akci opět zakončoval Paluska. Tentokrát na brankáře Bednáře nevyzrál, ten totiž vytáhl zázračný zákrok. V 56. min. se blýskl povedenou střelou D. Novotný. Z dorážky dokonal dílo zkázy Beňo – 10:0. V 61. min. se povedlo hráčům z Nižbora úspěšně zaútočit. Na levé straně vápna zůstal neobsazený Šimáček a propálil domácího brankáře – 10:1. Rezerva Nižbora po příchodu Krejsy bránila o něco přesněji, ale stále se na ní valil jeden útok za druhým. V 71. min. vyrazil brankář Bednář pěknou střelu Sládka na roh. Po zahrání rohu mířil svou střelu k tyči Krumholz, ale brankář opět čaroval a zneškodnil jeho tutovku. V 79. min.se po učebnicovém centru Nápravníka již Krumholz do sítě trefil. Tentokrát to ale bylo zakončení hlavou. V 81. min. si připsal další úspěšný zákrok Bednář a to když zneškodnil gólovku Beňovi, jenž směřovala k tyči. Poté ještě následovala bomba Sládka z úhlu do tyče. Tím byl gólový příděl uzavřen.

Sestava: Červený – Landa, Malý, Klier (46. Krumholz), Veselý (46. Uksa) – Novotný D., Nápravník, Beňo, Sládek – Paluska (66. Exner), Hampl

Branky: 9. Hampl, 11. Sládek, 13. Paluska, 28. Paluska, 33. Paluska, 38. Paluska, 42. Novotný, 45. Beňo, 51. Hampl, 55. Beňo, 79. Krumholz

Rozhodčí: Mázdra J.

Diváků: 80