Cembrit Beroun – Hudlice 3:0 (1:0)

16.10. 2016   A tým Cembrit Beroun - Hudlice 3:0 (1:0)

V nedělním dopoledni jsme na těžším terénu Závodského hřiště sehráli zajímavé, rušné a tvrdé utkání. Těžili jsme především z rychlých protiútoků, kdežto hostující Hudlice měly častěji míč na kopačkách a zejména po přestávce byly aktivnější. Avšak chybovaly neustálým nakopáváním vysokých míčů, které se tak staly kořistí našich zadáků.

Již ve 13. min. byla vidět gólová akce. Po křídelním prostoru unikl Landa a zpětnou přihrávkou našel Palusku, který ze 14 metrů vymetl pavučiny z horního růžku branky – 1:0. Po chvíli letěl na Palusku od Landy další centr, ale hlavička skončila nepatrně vedle branky. V 15. min. Landa nepřesně zakončil svou samostatnou akci. Ve 20. min. zahrozili také hosté, když Zýka technickou střelou těsně minul branku. Jejich největší šance se zrodila ve 23. min. Před brankou se k míči dostal Svoboda, ale brankář Červený včasným vyběhnutím zmenšil střelci úhel a chytil tak jasný gól. Vzápětí nás znovu podržel Červený, když vyrazil jedovatou střelu Klána z 22 metrů. A ve 28. min. opět předvedl výborný zákrok, neboť na brankové čáře dokázal zlikvidovat tečovanou střelu Bergmana.

Po změně stran se hosté snažili o vyrovnání, leč marně. Jedna z velkých šancí se zrodila v 50. min. Ve vápně vznikl velký závar, ale míč naštěstí mířil jen nad branku. V té době nás dokázaly Hudlice zatlačit do hlubokého bloku, ale jejich tlak jsme dokázali ustát. V 71. min. se nám povedlo opět zahrozit. Křižná střela Nápravníka ale jen lízla horní tyč branky. Další akce v 73. min. již skončila brankou. Nápravník poslal ideální přihrávku do otevřené hostující obrany, Paluska dokázal obehrát stopera Hubku a postupoval sám na brankáře. Akci chytře zakončil přesně k tyči – 2:0. Hosté se stále snažili marně dobýt naše pevné zadní řady. A tak v 84. min. nezištně D. Novotný vyslal do volného prostoru Landu, který nešetřil krok a z vlastní poloviny přesprintoval obránce a podél vybíhajícího brankáře zařídil vítězství 3:0.

Sestava: Červený – Landa, Malý, Klier (87. Krumholz), Veselý – Nápravník, Vydra (85. Novotný M.), Beňo, Sládek – Paluska, Novotný D. (89. Uksa)

Branky: 13. a 73. Paluska, 84. Landa

Rozhodčí: Hájek V.

Diváků: 100