Srbsko – Cembrit Beroun 2:3 (2:2)

24.10. 2016   A tým Srbsko - Cembrit Beroun 2:3 (2:2)

Na hřišti nebylo dlouho patrno, že přijel vedoucí tým tabulky. Tradičně jsme se na místním hřišti hledali a vyloženě trápili. Teprve po změně stran jsme si vypracovali dostatek šancí, bohužel jsme je nedokázali až na jedinou využít. Z naší strany to nebyla žádná sláva, ale pouze povinné body.

Z prvního pobytu na naší půlce vytěžilo Srbsko maximum. V 8. min. využili volné místo v křídelním prostoru a Kobík povedenou křížnou střelou nedal brankáři Eliáškovi šanci – 1:0. Na druhé straně se zrodila šance, když Paluska uvolnil Vydru, který jen těsně minul horní roh branky. V 18. min. vyslal D. Novotný povedeným dlouhým pasem do úniku Sládka a ten přesnou střelou k tyči vyrovnal – 1:1. Ve 21. min. nechala naše obrana volného Stoška a jeho umístěná střela ze 7 metrů opět zajistila domácímu týmu vedení – 2:1. Ve 25. min. Vydra ideálně našel Palusku, který však svou šanci neproměnil, neboť obránce vykopl míč z brankové čáry. Ve 42. min. přišlo nedorozumění v domácí obraně a Paluska technickou střelou vrátil míč do opuštěné branky a srovnal na 2:2.

Po změně stran jsme se předháněli v zahazování brankových příležitostí. Snad nejvíce jich neproměnil Paluska, ale neuspěli ani Vydra s D. Novotným, když postupovali sami na brankáře. Jediná zdařilá akce přišla naštěstí v 64. min., když Malý zastavil útok soupeře, Klier dlouhým pasem vyslal za obranu D. Novotného a ten se již nemýlil. A tak jsme se protrápili k vítězství a stále tak vedeme tabulku III. třídy A.

Sestava: Eliášek – Schýbal, Malý, Klier (80. Exner), Veselý – Novotný M. (51. Krumholz), Vydra, Beňo, Sládek – Paluska, Novotný D.

Branky: 10. Sládek, 41. Paluska, 64. Novotný D.

Rozhodčí: Pánek M.

Diváků: 40