Vysoký Újezd – Cembrit Beroun 0:2 (0:1)

20.11. 2016   A tým Vysoký Újezd - Cembrit Beroun 0:2 (0:1)

Poslední utkání podzimní části soutěže se sehrálo na výborném terénu a byl to boj o každý metr hřiště. Do poločasu bylo k vidění minimum šancí, ale po změně stran se jich přece jen několik urodilo a to převážně na naší straně. Domácí při našich rychlých protiútocích držel brankář Sloup a tak se vítězství nerodilo lehce.

Nejprve zahrozily domácí, když v 5. min. po rohovém kopu vyslal na naši branku střelu Tryner, ale Červený si s ní dokázal poradit. Po chvíli se do šance prodíral D. Novotný, ale nedokázal zkrotit centrovaný míč. V 6. min. D. Novotný učebnicově vyslal do sóla Palusku, který se nemílil a zakončením podél brankáře nás poslal do vedení 0:1. Ve 12. min. skončilo zakončení Kaila z 20 m nepatrně vedle. Ve 22. min. zahrával Baka trestný kop, ale dobře postavený Červený míč vyboxoval do bezpečí. Ve 40. min. pěkný centr Palusky ze strany nedokázal do branky dopravit D. Novotný. Poté ještě zakončoval z hranice šestnáctky Vydra, ale branku překopl.

V 60. min. zahrával D. Novotný rohový kop a v malém vápně dezorientovaný Tryner jej poslal hlavou do vlastní sítě – 0:2. Poté přišla série našich někdy zbytečných faulů, ale naštěstí je soupeř nedokázal využít. V 65. min., do té doby dobře naši obranou hlídaný Baka, se dostal do zakončení, ale z otočky branku přestřelil. Po té následovaly chvíle brankáře Sloupa, který výborně četl hru a nejméně třikrát vyběhl i 30 m od své branky, aby zabránil samostatným sólům Palusky. V 78. min vytáhl další povedený zákrok proti krásné střele z vykláněčky od D. Novotného. V 80. min. se zrodila největší šance domácích na branku a to když Svárovský zahrával přímý kop z 38 metrů a oslněný Červený děkoval dobře postavené spojnici břevna a tyče. V 82. min. se domácí obrana rozestoupila před Vydrou, ale ten jeho dlouhý únik přes polovinu hřiště zakončil jen těsně vedle branky. Po konci utkání si Tryner neodpustil urážky na naší adresu a tak do kabin odcházel s červenou kartou.

Sestava: Červený – Landa, Schýbal, Malý, Veselý – Vydra, Klier (60. Uksa), Beňo, Nápravník – Paluska, Novotný D.

Branky: 6. Paluska, 60. Tryner (vlastní)

Rozhodčí: Špicl J.

Diváků: 60

Více fotografií z objektivu Pavla Jonáše naleznete ve fotogalerii ->