Chodouň – Cembrit Beroun 0:3 (0:2)

26.3. 2017   A tým Chodouň - Cembrit Beroun 0:3 (0:2)

Po většinu utkání jsme kontrolovali hru, dobře kombinovali, jen nám chyběla větší přesnost v zakončení. Domácí hráči ohrozili naši branku jen z rohových kopů.

Průběh hry určitě ovlivnilo naše brzské vedení, když ve 2. minutě perfektně zahrála trestný kop z 22m nová posila Míra Větrovec – 0:1. Získali jsme územní převahu a byli častěji na míči. Překvapivě hned první rohový kop soupeře v 15. minutě hlavičkoval Hyrba z 6m mimo branku. Ve 20. minutě po narážečce Landy se Nápravník řítil sám na brankáře, ale v jasné šanci před malým vápnem netrefil branku. Ve 37. minutě ideální centr od Nápravníka napálil Sládek zblízka do brankáře, ale na podruhé již dotlačil míč do sítě – 0:2.

Po obrátce v 55. minutě postupoval z pravého křídla Sládek sám na brankáře, v zakončení zvolil technický oblouček, který zastavilo břevno. V 62. minutě předložil Beňo míč jako na zlatém podnose pro D. Novotného a ten samostatný nájezd proměnil – 0:3. Několika hezkým střelám z kopaček Nápravníka a D. Novotného již chyběla přesnost a tak stav 3:0 vydržel do závěrečného hvizdu sudího Hájka. IS

Sestava: Eliášek – Landa, Malý, Celina (72. Klier), Veselý – Nápravník, Větrovec, Beňo, Sládek (65. Uksa) – Hampl, Novotný D.

Branky: 2. Větrovec, 37. Sládek, 62. Novotný D.

Rozhodčí: Hájek V.

Diváků: 50