Cembrit Beroun – Chrustenice 8:2 (3:0)

9.4. 2017   A tým Cembrit Beroun - Chrustenice 8:2 (3:0)

V úvodu utkání nás lehce trápila nepřesnost přihrávek, střelba směřující jen do středu branky a dobře bránící soupeř. Zlom v utkání nastal po první brance, kdy jsme si začali vytvářet velké množství brankových příležitostí. Většímu přídělu gólů zabránil několika povedenými zákroky hostující brankář Vít Melichar.

Od začátku utkání se hrálo pouze na jednu branku. Do první šance se dostal Veselý, ale branku překopl a následnou tvrdou střelu Vydry zlikvidoval brankář Melichal. Až ve 23. min. unikl po pravé straně Nápravník a jeho přesný přízemní centr umístil z 10m k tyči Hampl – 1:0. Ve 27. min. zahrál Červený ve vlastním vápně rukou a zabránil tak střele směřující do branky. Nařízenou penaltu suverénně proměnil Větrovec. Ve 32. min. byl po rohovém kopu uvnitř velkého vápna k vidění biliár, a to, když hlavička Beňa trefila Sládka a od jeho boku směřoval míč zblízka na brankáře. Ve 42. min. uvolnil Beňo do křídelního prostoru Sládka a jeho přetažený centr propasíroval Hampl ze 2m do branky – 3:0.

Od úvodu druhé půle byly na hřišti k vidění velmi zajímavé situace, které diváky rozhodně nenudily. Hned po rozehrávce hlavičkoval D. Novotný do břevna. Ve 49. min. postupoval sám z půlky hřiště Paluska, ale na brankáře Melichara nevyzrál. V 59. min. centr využil D. Novotný centr od Beňa a hlavou usměrnil míč do branky – 4:0. Po minutě se zrodila pohledná kombinace po ose Celina, Beňo, D.Novotný a Čížek, který z očí do očí přelstil hostujícího brankáře – 5:0. V 65. min. z bezprostřední blízkosti pálil D. Novotný jen do brankáře, ale v následné dorážce byl již úspěšný – 6:0. V 70. min. při rohovém kopu týmu Chrustenic zůstal uvnitř velkého vápna neobsazený Špirit a krásně se trefil hlavou do protilehlého rohu branky – 6:1. V 77. min. byla za ruku nařízena penalta i na druhé straně a exekutor Špaček taktéž nezaváhal – 6:2. Dále se však valil na soupěře jeden útok za druhým. Zakončení kombinace Palusky a D. Novotného směřovalo jen do brankáře. Po chvíli si role oba hráči vyměnili, ale Novotného střela z úhlu do odkryté branky nebyla přesná. V 83. min. na rohový kop Větrovce nejlépe zareagoval Klier a hlavou prostřelil hradbu těl – 7:2. V poslední minutě ještě poslal Čížek dlouhý pas na Palusku jemuž se sólo konečně vydařilo – 8:2. IS/OU

Sestava: Janovský – Landa, Malý, Celina (62. Klier), Veselý (59. Uksa) – Nápravník (23. Sládek), Větrovec, Beňo, Vydra (46. Čížek) – Hampl (46. Paluska), Novotný D.

Branky: 23. Hampl, 27. Větrovec (PK), 42. Hampl, 59. Novotný D., 60. Čížek, 65. Novotný D., 83. Klier, 90. Paluska

Rozhodčí: Knotek V.

Diváků: 90

Více fotografií naleznete ve fotogalerii ->