Všeradice – Cembrit Beroun 0:2 (0:1)

15.4. 2017   A tým Všeradice - Cembrit Beroun 0:2 (0:1)

Šlágr 17. kola přinesl zajímavý a urputný fotbal týmů z popředí tabulky. Domácí nás z počátku zaskočili dobrým nástupem do utkání, ale v zakončení však propadli. Pro vývoj utkání byla důležitá vedoucí branka, po které se postupně naše hra zklidnila, začaly přibývat brankové šance a nebýt brankáře Nájemníka, mohla být výhra výraznější.

Úvodní desetiminutovka byla ze strany domácích tím nejlepším, co v utkání předvedli. Nepustili nás přes půlku a hned ve 3. min. se M. Silbernágl skvěle prokličkoval obranou, přihrál Vynšovi, ale ten v pokutovém území branku těsně překopl. V 8. min. ještě zlikvidoval brankář Červený tutovku Linharta. Naše první příležitost přišla ve 13. min., když centr Sládka hlavičkoval Paluska ze 3m těsně mimo šibenici. Ve 33. min. se již pálilo do sítě, když Sládek zblokoval domácí rozehrávku, Vydra zatáhl odražený míč do vápna a zpětnou přihrávkou našel Větrovce, který akci zakončil tvrdou střelou, na kterou brankář nestačil ani zvednout ruce – 0:1. V 38. min. ještě unikl Paluska domácí obraně, ale sólo zakončil jen do nohou brankáře Nájemníka.

Ve 48. min. připravil šanci pro D. Novotného ideálním pasem Vydra, ale ten míč napálil jen do brankáře. V 75. min. poslal Malý dlouhý pas na Vydru, ten jen hlavou prodloužil za sebe a nabíhající Landa v malém vápně poslal míč od břevna do sítě – 0:2. Všeradice se sice stále pokoušely o zvrat, ale jejich útoky směřovaly do našich plných zadních řad. A tak jsme se do další šance dostali my, když v 77. min. po průniku Palusky zakončoval Sládek a vynikající zákrok opět předvedl brankář Nájemník. Ještě v 85. min. centr Vydry hlavičkoval na branku Paluska, ale brankář mu opět zkazil radost. IS/OU

Sestava: Červený – Landa, Malý, Schýbal, Veselý – Sládek (84. Klier), Větrovec (69. Exner), Hampl (79. Uksa), Vydra – Paluska, Novotný D.

Branky: 33. Větrovec, 75. Landa

Rozhodčí: Špicl J.

Diváků: 50

Více fotografií z objektivu Pavla Jonáše naleznete ve fotogalerii ->