Cembrit Beroun – Zadní Třebaň 3:0 (1:0)

23.4. 2017   A tým Cembrit Beroun – Zadní Třebaň 3:0 (1:0)

Tentokrát nebyl v nedělním dopoledni pod mostem k vidění příliš pohledný fotbal, ale spíše upracovaná výhra domácích. Dlouho jsme byli bezradní a nedařilo se nám prosadit proti dobře a útočně hrajícímu soupeři.

K první větší šanci v utkání se dostal v 15. min. Paluska, ale svůj slibný průnik a obejití brankáře zakončil z velkého úhlu mimo opuštěnou branku. Klid na naše kopačky mohla přinést 20. min., když Hampl precizní kolmicí uvolnil D. Novotného a ten proměnil solový nájezd ve vedoucí branku. Bohužel ani poté se diváci nedočkali žádné fotbalové krásy. Soupeř dokonce krátce před přestávkou zahrozil z trestného kopu, ale naštěstí Bezděk pálil nepatrně vedle.

Ani po změně stran se hra příliš nezměnila, ale alespoň se domácí obrana již vyvarovala chyb. Přesto byli Ostrované blízko vyrovnání, a to, když v 70. min. zahrávali rohový kop, míč proletěl malým vápnem, ale naštěstí jej Bezděk netrefil. V 80. minutě vybojoval Paluska míč a Vydrův střílený centr D. Novotný zblízka již dopravil do sítě – 2:0. Po chvíli zahrával trestný kop Malý, ale míč mířící do branky v pádu u tyče zachránil brankář Sochacký. V 87. min. se zrodila jedna z mála pohledných akcí, když si míč narazili Hampl a Vydra, druhý jmenovaný našel přihrávkou rozběhlého Sládka, který chytře přeloboval vyběhnuvšího brankáře – 3:0. V samotném závěru se ještě mohlo skóre zlepšit v náš prospěch, když Vydra obešel brankáře, ale z úhlu netrefil prázdnou branku a dobíhající Sládek ji bohužel překopl.

Sestava: Eliášek – Landa, Malý, Hampl, Veselý (46. Schýbal) – Sládek, Větrovec (62. Klier), Beňo, Vydra – Paluska, Novotný D. (83. Exner)

Branky: 20. a 80. Novotný D., 88. Sládek

Rozhodčí: Mázdra J.

Diváků: 100


POZOR! Další utkání sehrajeme opět doma a to v neděli 7.5. 2017 v tradiční čas 10:15 proti Novému Jáchymovu. Nenechte si ujít přímý souboj o první místo. V poločase na přítomné diváky čeká bohatá tombola a soutěž o karton plzeňského piva.


Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš