Hudlice – Cembrit Beroun 4:0 (2:0)

15.5. 2017   A tým Hudlice - Cembrit Beroun 4:0 (2:0)

Hudlice nám daly lekci. Náš výkon byl k nepoznání, pouze jedna střela mířila mezi tyče. Domácí byli po všech stránkách lepším týmem, a po několika pohledných kombinacích zaslouženě zvítězili.

Prvních 15. minut utkání nenasvědčovalo, že bychom měli utrpět takto vysokou porážku. Již ve 2. min. ohrozil branku Hudlic Hampl svou střelou bodlem pod břevno. V 6. min. dokázali překonat ofsajdovou past Zýka i Svoboda jejichž sólo záhadnou střelou skončilo v síti – 1:0. V 15. min. dokázal Eliášek nebezpečnou střelu Tikovského z 25m vyrazit. Následný rohový kop uklidil neobsazený Zýka ze 17m podařeným volejem k tyči – 2:0. Poté musel pro zranění odstoupit Nápravník a úplně jsme vyklidili polovinu soupeře. Další nepříjemná střela Červenky ve 30. min. se stala kořistí brankáře Eliáška.

Do druhé půle nastoupil na hrotu Čížek, který vystřídal zraněného Hampla. V 53. min. si po křídle naběhl Patera a z úhlu přízemní střelou k opačné tyči nedal brankáři šanci – 3:0. Po chvíli selhal v zakončení Zýka, když z 9m poslal míč mimo branku. V 60. min završil na konečných 4:0 Svoboda hrající po celou dobu na hraně ofsajdu, když v pokutovém území nekompromisně propálil brankáře. Doufejme, že se dokážeme otřepat ze dvou proher v řadě a v domácím utkání proti Srbsku si spravíme chuť a reputaci.

Sestava: Eliášek – Landa, Schýbal, Celina, Veselý (68. Klier) – Nápravník (20. Uksa), Větrovec, Beňo, Sládek – Hampl (46. Čížek), Novotný D.

Rozhodčí: Kareš M.

Diváků: 80

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš