Zdice B – Cembrit Beroun 1:11 (1:3)

28.5. 2017   A tým Zdice B - Cembrit Beroun 1:11 (1:3)

Ve Zdicích jsme si s chutí zastříleli a soupeři nasázeli 11 gólů. Poslední gól vstřelil Josef Klier, když střelou z přímého kopu vymetl pavučiny v pravém rohu branky domácích a završil tak povedený výkon týmu a stovku inkasovaných gólů „B“ týmu Zdic.

Již ve 3. min. z vysokého nákopu Hampla do šestnácky soupeře hlavičkoval Malý nad branku. Po chvíli pálil Čížek z trestného kopu jen do tyče. V 9. min. vybídl Čížek nezištně do tutovky Malého, který poskakující míč nedokázal usměrnit do prázdné branky. Další šanci na otevření skóre měl v 15. min. Sládek, když unikl po křídle, ale jeho nepodařený lob skončil jen v náruči brankáře. A tak první branka byla k vidění až ve 20. min., kdy dobře zahrál rohový kop Novotný a Hampl hlavičkou poslal tým do vedení. Ve 30. min. si na další rohový kop Novotného naběhl Landa a z voleje navýšil na 0:2. Ve 35. min. po ztrátě míče ve středu hřiště se vřítil do naší nesrovnané obrany D. Kroka a předložil P. Kavurovi přihrávku před prázdnou branku a ten snížil na 1:2. Ve 43. min. biliárová akce po ose Landa, Čížek, Hampl zajistila stav 1:3.

Tři minuty po změně stran nadýchaný centr od Čížka poslal přesnou střelou Novotný od břevna dolů za brankovou čáru – 1:4. Poté následovala série rychlých branek, kterou započal v 55. min. Malý, který po Novotného přihrávce zvýšil na 1:5. Ihned po rozehrávce vybojoval míč Sládek, zamířil si to po pravém křídle až do soupeřova vápna a jeho přízemní střela na vzdálenější tyč byla přesná – 1:6. V následující minutě byl hlavní hvězdou opět Sládek, který dostal pěkný pas do běhu od Beňa a jeho sólo bez problémů proměnil – 1:7. Pár desítek sekund na to byla k vidění další pohledná akce, když míč po ose Beňo-Sládek doputoval k Malému, který si pohrál na brankové čáře s obránci i brankářem – 1:8. Teprve po hodině hry nastalo ohrožení klidu našeho brankáře, když do obrany pronikl D. Kroka, ale jeho zakončení mířilo vedle branky. V 66. min. přihrál Sládek Novotnému před branku a ten zblízka nekompromisně prostřelil brankáře – 1:9. Nadále jsme preferovali útočnou hru o čtyřech hráčích na hrotu a tak v 75. min. po kombinaci Hampla s Beněm se na penaltovém puntíku uvolnil Malý a završil kýženou desítku. Pomyslnou třešničkou na dortu byl Klierův trestný kop z 25 metrů zakončený do horního rohu branky – 1:11.

Sestava: Červený – Landa, Klier, Celina, Uksa – Sládek (70. Exner), Hampl, Beňo, Novotný – Malý, Čížek

Branky: 20. Hampl, 30. Landa, 43. Hampl, 48. Novotný, 55. Malý, 56. Sládek, 57. Sládek, 58. Malý, 66. Novotný, 75. Malý, 80. Klier

Rozhodčí: Špivák R.

Diváků: 40

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš