Cembrit Beroun – Vysoký Újezd 3:1 (1:0)

18.6. 2017   A tým Cembrit Beroun - Vysoký Újezd 3:1 (1:0)

Poslední utkání sezóny, které mohlo jen těžko změnit naše umístění v tabulce, se hrálo celkem v poklidném tempu. Soupeř z Vysokého Újezda přijel jen v 11 hráčích, což se mu po zranění brankáře Sloupa mohlo vymstít.

První branka padla hned v první minutě, aniž by se soupeř dostal do držení míče. Ihned po rozehrávce vyslal do úniku po křídle Beňo Sládka, jeho centr byl však sražen na roh. Zahrání této standartní situace se ujal Novotný a jeho kop sedl přesně na hlavu kapitána Hampla, který napnul síť branky hostí – 1:0. Předpokládalo by se, že první gól přinese do našich řad klid, ale opak byl pravdou. Nevyvarovali jsme se několika zbytečných ztrát míče v obraně, a tak jsme v 15. min. nabídli po nevydařeném odkopu velmi dobrou šanci Severinovi, který ale netrefil odkrytou branku. Po chvíli na to se dostal do šance Sládek, ale jeho střelu k bližší tyči lapil pozorný gólman Sloup. Ve 22. min. zkusil Beňo zpoza šestnáctky lobem překvapit hostující obranu, ale jeho pokus skončil jen těsně vedle levé tyče. Do další gólové šance se dostal opět po rohovém kopu Novotného Hampl, ale jeho hlavička tentokrát skočila na tyči. Ve 40. min měl slibnou příležitost navýšit skóre Sládek, jeho jedovatou střelu dokázal gólman nadvakrát na brankové čáře zlikvidovat. Těsně před přestávkou se ještě vyznamenal po chybě našich zadáků výborným zákrokem Červený.

Po změně stran přibývalo nepřesností na obou stranách, snad na tom mělo i svůj podíl úmorné vedro, ve kterém se toto utkaní hrálo. K navýšení skóre na dvoubrankový rozdíl došlo v 64. min., když po pravé straně unikl obraně Nápravník a jeho vzornou přízemní přihrávku se špetkou štěstí dostal za brankovou čáru Beňo – 2:0. V 77. min. se povedlo hostům snížit, když se po rohovém kopu ve skrumáži nejlépe zorientoval kapitán hostí Barták a hlavou snížil na 2:1. Díky gólu Nápravníka v 78. min., kterého do sóla vyslal přesným pasem Beňo, nedošlo k žádnému velkému dramatu a do konce utkaní jsme si již pohlídali vítězství 3:1. Po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme společně s fanoušky mohli zaskandovat „Tak jsme druhý no a co…“.

Děkujeme všem fanouškům, sponzorům, a hlavně kotelníkům 🙂 za podporu. Těšíme se na vás v nadcházející sezóně.

Sestava: Červený (46. Eliášek) – Schýbal, Hampl (61. Klier), Celina, Veselý – Sládek (67. Uksa), Ličík (61. Větrovec), Beňo, Novotný – Malý, Nápravník

Branky: 1. Hampl, 64. Beňo, 78. Nápravník

Rozhodčí: Knotek V.

Diváků: 80

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš