Zaječov – Cembrit Beroun 3:1 (2:0)

3.10. 2017   A tým Zaječov - Cembrit Beroun 3:1 (2:0)

Do Zaječova jsme oproti minulému kolu přivezli torzo týmu, chyběli nám Ilko, Hampl, Landa, Lehovics, Celina, Malý, Pokorný. Nejhorší bylo, že museli nastoupit tři hráči s nataženými svalovými úpony. Soupeř tuto situaci dokonale využil a do poločasu byl na hřišti lepším celkem. Po změně stran jsme převzali iniciativu na hřišti, útočníci byli však neškodní. Lekci z produktivity nám učinil Martin Rydrych.

Od začátku to byl rušný zápas, jeden útok střídal druhý. V 15. min. Beňo z úhlu vyzkoušel pozornost brankáře Tomáška. V 21. min. zahrával přímý kop Novotný a hlavička Nápravníka měla golové parametry, ale domácí brankář byl pozorný. V 24. min neuhlídala levá obrana křídelní průnik domácích a v závaru zblízka dorazil Rydrych s pomocí našich obránců míč do branky – 1:0. Od té doby nás Zaječov přehrával. Ve 44. min. nedokázala obrana dostatečně důrazně odkopnout míč, ten se několikrát od obránců včetně brankáře odrazil a nejlépe zorientovaný ve vápně byl útočník Rydrych, který navýšil domácí vedení na 2:0.

V 49. min. prošel Šimůnek přes dva protihráče, ale pálil nepatrně mimo branku. V 54. min. jsme předvedli konečně zdařilejší akci, když po pravé straně unikl Nápravník a jeho ideální střílený centr usměrnil do domácí branky Novotný – 2:1. Po této brance jsme na delší dobu ožili. Po dalším rohovém kopu Veselý hlavičkoval v dobré pozici mimo branku. Oba týmy prostřídaly a v zoufalém náporu v 80. min. byl nejblíže vyrovnání Větrovec. Centr Nápravníka z úrovně penalty neobsazený hlavičkou, ale brankáře nepřekvapil. Vsadili jsme vše na útok, ale nevyplatilo se. V 90. min. unikl Braun obraně a tváří v tvář brankáři se nemýlil – 3:1.

Sestava: Červený – Veselý, Ličík, Klier Schýbal, (59. Vydra) – Sládek, Beňo, Větrovec, Nápravník – Paluska, Novotný (74. Uksa)

Branka: 54. Novotný

Rozhodčí: Hájek V.

Diváků: 40

Text: IS/OU