Cembrit Beroun – Všeradice 5:1 (4:0)

10.10. 2017   A tým Cembrit Beroun - Všeradice 5:1 (4:0)

Duely se Všeradicemi vždy slibují vyrovnaný boj o body, ale tentokrát bylo utkání nečekaně rychle rozhodnuto. Především do poločasu jsme podávali vynikající výkon a jediné co nás mohlo mrzet byly neproměněné šance po pohledných kombinačních akcích.

Již ve 4. min. se v šanci ocitl Novotný, ale míč v malém vápně netrefil. V 10. min. vysunul Landa do křídelního úniku Palusku a po jeho vzorné přihrávce ze 4m propálil brankáře Čížek – 1:0. V 16. min. se dostal za obránce Landa a zpětnou přihrávku zakončil volejem z 15m k tyči Novotný – 2:0. Po chvíli zatáhl po pravé straně míč Veselý, na který si naběhl Landa, ale z voleje branku vysoko přestřelil. Ve 20. min. byla k vidění další povedená akce po ose Veselý, Čížek a Hampl, který z 18m bodlem umístil míč k brankové tyči – 3:0. Poté po průniku Novotného zakončoval Paluska, ale jen do nohou padajícího brankáře. V té době jsme předváděli výkon, jaký od nás nebyl dlouho k vidění. Ve 30. min. připravil Hampl nezištně šanci pro Sládka, který ale z 10m branku minul. V 35. min. vyslal bombu z 22m Hampl, hostující brankář Kareš s problémy míč vyrazil jen před sebe a dobíhající Beňo do poloprázdné branky zařídil stav 4:0. Před odchodem do kabin ještě vybídl Paluska ke skorování Novotného, jenž záhadně z blízka branku překopl.

V 50. min. Hampl našel přihrávkou rozběhlého Beňa, ten Čížka, jenž nekompromisně napnul síť – 5:0. V. 71. min. z nařízené penalty stav utkání korigoval Černý. Hosté ve druhé půli přeci jen hru vyrovnali, ale kromě několika závarů před naší brankou byli neškodní. Naopak po centru Beňa mohl naše vedení navýšit Lelovics, ale jeho hlavičku z malého vápna hostující brankář zázračně vytěsnil na roh. Po následném rohovém kopu museli dvakrát po sobě zadáci Všeradic vykopávat míč brankové čáry. V 77. min. se opět vytáhl brankář Kareš, když střelu Beňa zblízka vyrazil nohou. Po několika prostřídáních přece jen tempo hry trochu opadlo a tak se už se stav utkání neměnil.

Sestava: Ilko – Veselý (81. Klier), Ličík, Malý, Landa – Sládek (75. Pokorný), Beňo, Hampl (55. Lelovics), Novotný – Paluska, Čížek

Branka: 10. Čížek, 16. Novotný, 20. Hampl, 35. Beňo, 50. Čížek

Rozhodčí: Špivák R.

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš