Loděnice B – Cembrit Beroun 1:1 (1:1)

16.10. 2017   A tým Loděnice B - Cembrit Beroun 1:1 (1:1)

Domácí Loděnice byly viditelně běhavějším týmem a my jsme bohužel nedokázali navázat na výkon z minulého kola. Výsledek mohl vyznít ve prospěch obou mužstev a tak nakonec s dělbou bodů byla na obou stranách spokojenost.Loděnice B dorazili na zápas bez hráčů A týmu a s pěti dorostenci, zatím co my jsme lepili sestavu na poslední chvíli.

V úvodní minutě jsme zaskočili domácí napadáním jejich rozehrávky a špatnou přihrávku domácích zadáků vystihl Hampl, na pravé straně uvolnil Sládka a jeho centr přesně zakončil Novotný střelou na vzdálenější tyč – 0:1. Postupně si Loděnická rezerva technickou hrou vynutila územní převahu, zakončení však nebylo jejich silnou stránkou. Střelám Sládka i Beňa rovněž chyběla přesnost. Nejnebezpečnější pro domácí tak byl prudký centr Sládka, který těsně před kopačkami Palusky chytil brankář. Ve 43. min. z křídelním prostoru vyslal střílený centr Smetana a před brankářem stoperovi Ličíkovi nevyzpytatelně míč odskočil a místo odkopu se mu od nártu odrazil do branky – 1:1.

I v úvodu druhého dějství byly Loděnice o něco lepším týmem. V 64. min. se krásná střela Žižky z 22m stala kořistí výborně chytajícího brankáře Červeného. V 73. min. našel Paluska v pokutovém území domácích volného Novotného, ale jeho lob se stal snadnou kořistí brankáře. V 74. min. přesný centr Novotného hlavičkoval ze 4m neobsazený Hampl, ale brankář Sklenář bravurním zákrokem vyrazil míč na roh. V té době jsme ožili a dokázali soupeře přehrávat. V 78. min. našel Paluska před brankou osamoceného Novotného, který 3m před prázdnou brankou k hrůze spoluhráčů uklouzl a míč nechal za sebou. V 83. min. se rozběhl Paluska k dvacetimetrovému sólu, ale jeho zakončení brankář Sklenář vystihl a míč nohou vyrazil mimo tři tyče. V 87. min. na druhé straně se mistrně vydařila Žižkovi táhlá střela z 20m téměř do šibenice, ale brankář Červený nepřipustil další změnu skóre.

Sestava: Červený – Veselý (70. Exner), Ličík, Malý, Landa – Sládek (68. Klier), Beňo, Hampl, Uksa – Paluska, Novotný

Branka: 1. Novotný

Rozhodčí: Špicl J.

Diváků: 90

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš