Cembrit Beroun – Chaloupky 7:2 (2:0)

23.10. 2017   A tým Cembrit Beroun - Chaloupky 7:2 (2:0)

Prvních dvacet minut nebylo pro diváky příliš atraktivní, kdy jedna nepřesnost střídala druhou, ale po té se rozjel nás brankostroj a soupeř z Chaloupek si nakones odvezl 7 gólů.

Již od záčátku utkání jsme se nastěhovali na polovinu soupeře, ale dlouho nás trápila nejen nepřesnost v přihrávkách, ale i zakončení v dobrých pozicích. Až ve 25. min. centr Sládka prošel až na opačné křídlo, kde si jej našel Paluska a přízemní střelou propálil zblízka brankáře hostí – 1:0. Hned ve 28. min. získal odražený míč Novotný, přiťukl jej Čížkovi, jenž nezištně přihrál na Hampla, který z 10m mířil přesně k tyči – 2:0. Po chvíli připravil Landa možnost pro Čížka, ten se ocitl sám před brankářem, ale ještě chtěl přihrávat na lépe postaveného Palusku, a tak se míč stal kořistí brankáře. Další možnost nabídla přetížená hostující obrana Lelovicsovi, který ale z 9m pálil nad branku. Ve 42. min. pěkně přenesl hru Malý na Čížka a ten z úhlu střelou z voleje otřel míč jen o břevno.

Nápor pokračoval i po přestávce, kdy se do sóla dostal Čížek, ale jeho zakončení z 8m vychytal brankář Márynka. Po chvíli obdobně unikl Paluska, ale netrefil branku. V 52. min. vybídl Lelovics do další příležitosti Palusku a ten byl již tentokrát uspěšný – 3:0. Poté připravil Beňo šanci pro Novotného, který z 6m nastřelil jen nohy brankáře. V 65. min. z levého křídla vyslal Novotný prudký přízemní centr, který si od brankářových nohou našel cestu do sítě – 4:0. Zanedlouho Paluska připravil další příležitost Sládkovi, jehož zakončení z 6m záračně vyrazil brankář na roh. V 70. min. byla k vidění super kombinace na jeden dotek po ose Čížek, Lelovicz, Hampl a Novotným, který s jistotou doklepl míč do branky – 5:0. V 72. min. se podařil dlouhý pas Novotnému, Paluska si jej zpracoval, obešel obránce a podél brankáře navyšoval již na 6:0. V 78. min. se k zahrávání přímého kopu z 22m postavil Klier a míč zatočil do branky – 7:0. Vše nasvědčovalo vychytanému čístému kontu brankáře Pavla Červeného, slavícího 55-ti leté jubileum, ale v 84. min. bohužel naše obrana zaváhala při autovém vhazování u rohového praporku. Čapek se protlačil podél brankové čáry a z nulového úhlu protlačil míč do sítě – 7:1. Ihned po rozehrávce si lehkomyslně zahrával s míčem Čížek, Větrovský mu jej snadno sebral a dáreček v podobě sóla neodmítl – 7:2.

Sestava: Červený (87. Ilko) – Beňo, Malý, Větrovec (70. Klier), Landa – Sládek, Lelovics (75. Uksa), Hampl (75. Pokorný), Novotný – Paluska (87. Schýbal), Čížek

Branky: 25. Paluska, 28. Hampl, 52. Paluska, 65. Novotný, 70. Novotný, 72. Paluska, 78. Klier

Rozhodčí: Mázdra J.

Diváků: 90

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš