Cembrit Beroun – Nižbor 1:1 (1:1)

3.4. 2018   A tým Cembrit Beroun – Nižbor 1:1 (1:1)

V prvním ostrém jarním utkání nás přijel prověřit soupeř z Nižbora, který nás na podzim obral o všechny body. Postrádali jsme několik hráčů včetně gólmana Ilka, naopak soupeř přijel kompletní včetně bratří Němečků, kteří obnovili kariéru. Zápas měl velmi bojovný průběh, ale hrálo se slušně z obou stran.

Již v 7. min. nestor Ličík vydláždil nádhernou uličku pro rozběhnutého Palusku, který se z očí do očí brankáři nemýlil – 1:0. Rychlé vedení nám však dlouho nevydrželo a v 18. min. nechala obrana hodně času a prostoru Chovančíkovi jenž střelou z 18m k tyči nedal brankáři Šlégrovi šanci – 1:1. Po chvíli se Šlégr vyznamenal, když nepříjemnou střelu M. Němečka konečky prstů vytěsnil na tyč. Těsně před přestávkou střelu Tauberesta z hranice šestnáctky zázračně chytil hostující Bednář.

Po změně stran byl dlouhé pasáže Nižbor o něco lepším týmem, často střílel, ale na brankáře Červeného nevyzrál. Nebezpečné bylo zakončení z kopaček Bíny a v 70. min. jedovka Halfara k tyči. Proti nám hrál navíc ještě silný vítr, který odkopy od branky vracel zpět a tak nám ubývaly velmi rychle síly. Jedním z mála ohrožení hostující branky ve druhém poločase bylo sólo Ličíka. Nakonec se tedy po 90. minutách rozešli oba týmy smírně.

Sestava: Šlégr (20. Červený) – Veselý (80. Exner), Malý, Hampl, Landa – Sládek (60. Uksa), Ličík, Lelovics, Novotný – Paluska, Tauberest

Branka: 7. Paluska

Rozhodčí: Mázdra J.

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/OU | Foto: Pavel Jonáš