Březová – Cembrit Beroun 1:1 (1:1)

23.4. 2018   A tým Březová - Cembrit Beroun 1:1 (1:1)

Po obědě a za velikého vedra preferovaly oba týmy spíše pěší fotbal, přesto se bylo na co dívat. Do poločasu jsme byli lepším týmem, domácí vyrovnali krok ve druhé půli, ale nás opět podržel brankář Jarda Ilko.

Ve 12 min. s přehledem Ilko zlikvidoval tečovanou střelu Šobeka. Po klidném začátku, kdy se hrálo většinou na polovině domácích se ve 20. min. prosadil Barák, který si naběhl do volného prostoru, následně vyhrál souboj s naším obráncem a poslal domácí do vedení 1:0. Ve 29. min. vypálil z dálky Spousta a jeho nebezpečná střela jen těsně minula branku. Ve 34. min. zahrával Větrovec ze strany přímý kop, který v závaru před brankou nedokázal nikdo z našich hráčů dotlačit do sítě, až se míč dostal k neobsazenému Uksovi, který přestřelil. Ve 38. min. zahrával Novotný rohový kop a Beňo neuvěřitelnou hlavičkou v předklonu vyrovnal na 1:1. Byli jsme dál lepším týmem a závěru poločasu mohli jít do vedení, ale slibnou šanci Hampla ani dorážku Lelovicse bohužel neproměnili.

Po změně stran byla hra dost rozkouskovaná, domácí hrozili většinou z přímých kopů. V poslední čtvrthodince mohli utkání rozhodnout domácí Mička, Barák i Lorenc, ale ani jeden v samostatných nájezdech na Ilka nevyzrál a tak si jsme si body rozdělily rovným dílem. Utkání ke spokojenosti všech řídil s přehledem rozhodčí Martin Červenka.

Sestava: Ilko – Landa, Malý, Větrovec, Veselý – Nápravník, Beňo, Lelovics, Uksa (86. Klier) – Paluska, Hampl

Branka: 38. Beňo

Rozhodčí: Červenka M.

Diváků: 50

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš