Limomyšl – Cembrit Beroun 1:3 (1:0)

4.5. 2018   A tým Limomyšl - Cembrit Beroun 1:3 (1:0)

Zápas dvou rozdílných poločasů jsme odehráli na 1. máje s poslední Libomyšlí. Na tvrdém, nerovném terénu a hlavně bez pohybu jsme kazili spoustu přihrávek, navíc nás domácí předčili i bojovností.

I přesto jsme mohli jít v 10. min. do vedení, ale střelu Čížka z 18m brankář Lhoták vyrazil nad břevno. V 15. min. unikl Paluska, ideálně předložil Sládkovi, který ze 2m netrefil odkrytou branku. Následně Novotnému při zpracování v ideální pozici odskočil míč a tak platilo otřepané heslo nedáš dostaneš. Hbitý Košťálek prošel naší obranou a střelou z 8m poslal bojovně naladěné domácí do vedení. Ve 40. min. zahrával Slavík trestný kop z 19m a jeho krásnou střelu zastavilo břevno naší branky. V poločasové přestávce jsme si vše vyříkali a do druhého poločasu nastoupil úplně jiný Cembrit.

V 52. min. Čížek prostrčil Hamplovi, který z 5m s přehledem vyrovnal na 1:1. V 67. min. po ose Větrovec, Paluska nedal z blízka Čížek domácímu brankáři šanci a poslal nás do vedení 1:2. Poté další tutovku neproměnil Sládek. V 75. min. poslal Novotný přesný pas do běhu Paluskovi, který obešel stopera, udělal kličku i brankáři a do prázdné branky uzavřel skóre na 1:3

Sestava: Ilko – Landa, Malý, Větrovec, Veselý – Novotný, Beňo, Hampl, Sládek (78. Uksa) – Paluska (85. Schýbal), Čížek (71. Klier)

Branky: 52. Hampl, 67. Čížek, 75. Paluska

Rozhodčí: Hájek V.

Diváků: 60

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš