Všeradice – Cembrit Beroun 3:1 (1:1)

9.5. 2018   A tým Všeradice - Cembrit Beroun 3:1 (1:1)

Oba týmy lepily sestavy jak se dalo. Domácí bez Šebka, M.Silbernágla, Káchy, nám chyběl Nápravník, Sládek, Lelovicz, Tauberest. Všeradice byly důraznější v osobních soubojích a v závěru měly i více sil. My jsme se porazili sami, taktickými chybami.

Zpočátku se soupeři testovali, k vidění byla spíše opatrná šachová partie. V 19. min. poslal Novotný kolmici na Palusku, který přesprintoval obránce a z 12m střelou od tyče do sítě poslal nás poslal do vedení – 0:1. Ve 23. min. unikl Lenkvík, ale brankář Ilko jeho pokus zmařil. Střed hřiště postupně ovládly Všeradice. Ve 28. min. sólo P. Jakoubka zlikvidoval Ilko dalekým výběhem z branky a zabránil tak vyrovnání. Ve 38. min. se prokličkoval M. Kulhavý až na 2m před Ilka, ale nedokázal jej propálit. Chvíli na to na druhé straně Landa pronikl až do rohu malého vápna, ale jeho střelu zastavila pouze boční síť. Ve 44. min. váhala hostující obrana s odkopem, dobíhající P. Jakoubek vybojoval míč pro Artla, který gólem do šatny srovnal na 1:1

V 51. min. trestný kop z 23m v podání Malého nenadělal M. Nájemníkovi větší problémy. Dlouhé minuty to byl spíše boj a nám postupně docházely síly. V 78. min. unikl Paluska, ale jeho centr poslal Exner z 9m volejem mimo branku domácích. Po chvíli ve slibném postavení nebyl úspěšný Hampl. Ve snaze o výhru jsme zapomněli na zadní vrátka. V 83. min. Artl nikým neobtěžován zatáhl křídelní akci od vlastní šestnáctky, centrovaný míč posadil na hlavu Lenkvíka, jenž z 8m nedal brankáři Ilkovi šanci. Další naše zaváhaní přišlo v 92. min., kdy jsme ponechali Uksu na tři domácí útočníky, P.Jakoubek využil přečíslení a zpečetil výsledek utkání na 3:1.

Sestava: Ilko – Landa, Malý, Celina, Veselý (78. Exner) – Novotný, Beňo, Hampl, Uksa – Paluska, Čížek (85. Klier)

Branka: 19. Paluska

Rozhodčí: Kareš M.

Diváků: 40

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš