Chaloupky – Cembrit Beroun 0:5 (0:2)

22.5. 2018   A tým Chaloupky - Cembrit Beroun 0:5 (0:2)

Chaloupky s námi drželi krok pouze do poločasu, třetí gól je srazil na kolena a po hodině hry zcela odpadly. Tentokrát jsme měli velký hlad po vítězství a chtěli napravit domácí zaváhání s Loděnicemi. Byl to, ale především souboj s domácím brankářem Márynkou, který zabránil dalším devíti jistým gólům a uchránil tak domácí od ještě většího debaklu.

V 6. min. vyslal Větrovec do úniku Palusku, z jeho přesné přihrávky otevřel skoré zápasu Landa – 0:1. Po chvíli Čížek vybídl uličkou do tutovky Uksu, ten ale z rohu malého vápna nepropálil domácího brankáře. V 15. min. našel Čížek zpětnou přihrávkou Landu, který z voleje přestřelil. V 16. min. vystřelil z 22m Žalud s jeho nepříjemnou střelou si Ilko s přehledem poradil. Ve 25. min. zahrával Malý trestný kop ze 17m, Márynka jeho gólovou střelu jen tak tak vyrazil na roh. Ve 37. min. přišel další úder v podobě samostatné akce Palusky, jenž z nulového úhlu propasíroval míč do sítě – 0:2.

V úvodu druhého poločasu jsme domácím zasadili rozhodující úder, kdy po ose Malý, Uksa, zvýšil Čížek technickou střelou k tyči na 0:3. Ve 48. min. Čížek na stříbrném podnose předložil tutovku Novotnému, ale toho z 6m zázračně vychytal Márynka. Z další akce Čížek naservíroval Paluskovi, jenž z několika metrů netrefil branku. V 56. min. po rohovém kopu domácích zachránil čisté konto Větrovec, když zaskočil na brankové čáře a odkopl míč do bezpečí. V 60. min. vysunul Čížek do brejku Palusku, bohužel i tentokrát skončila jeho střela vedle. V té době již Chaloupky nekladly prakticky žádný odpor a hrálo se jen na jednu branku. V 66. min. vymetl Beňo z 20m šibenici a zvýšil na 0:4. Po další pohledné kombinaci Novotného vychytal Márynka. V 73. min. postupoval Hampl sám na brankáře, ale ztroskotal na výtečném Márynkovi. Následovaly dvě jedovaté střely Kliera, které opět zneškodnil domácí brankář. V 87. min. zatáhl křídelní akci Paluska, přesnou přihrávkou našel stopera Malého, který s přehledem uklidil míč k tyči a pečetil stav na 0:5.

Sestava: Ilko – Landa, Malý, Větrovec, Veselý – Novotný, Beňo, Hampl (76. Hampl), Uksa – Paluska, Čížek (60. Klier)

Branka: 6. Landa, 38. Paluska, 47. Čížek, 66. Beňo, 87. Malý

Rozhodčí: Krbec S.

Diváků: 40

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš