Mořina – Cembrit Beroun 2:2 (1:1)

5.6. 2018   A tým Mořina - Cembrit Beroun 2:2 (1:1)

Hřiště na Mořině nám vyloženě nesedí. Přesto jsme byli tentokrát blízko k výhře. Měli jsme převahu, více šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit a v závěru přišel trest.

V 3. min. zahrával Čížek přímý kop, míč propadl v malém vápně k Hamplovi, který ze 3m napnul sít – 0:1. V 10. min. vyhrál hlavičkový souboj Zýka a technickým obloučkem přehodil našeho brankáře – 1:1. Naše převaha pokračovala. Ve 28. min. po prudkém centru Sládka Uksovi nevyšel krok a jeho střela skončila těsně vedle. V 17. min. Hampl poslal do sólového uniku Sládka, ale i jeho střela minula branku. Ve 33. min. napřáhl Nádr k dalekonosné střele z poloviny hřiště a brankář Ilko konečky prstů zachránil na roh. Po chvíli unikl Matlyak a J. Kubín utěšenou střelou k tyči protáhl brankáře Ilka.

Ve 48. min. se podařil rychlý křídelní únik Landovi, ustál penaltový zákrok od domácího obránce a jeho střelu mířící do branky ještě dorazil Sládek – 1:2. V 52. min. po sólovém úniku Sládek technickou střelou minul domácí branku. Chvíli na to ideální centr Sládka ze 3m Landa nedorazil na správné místo. Další nebezpečný roh Novotného hlavičkoval neobsazený Hampl těsně mimo. Mořina těžila z nebezpečných standartek, hodně práce měl Ilko s přízemní střelou Zýky. Brankář Hašek podržel tým při ostré střele Větrovce z boku malého vápna. Vše nasvědčovalo k historicky první výhře Cembritu na Mořině, ale v probíhajíví 88. min. po zbytečném odkrytí zadních řad Matlyak vyrovnal na konečných – 2:2. Tečkou za rušným zápasem bylo vyloučení Zýky po druhé žluté kartě v samotném závěru.

Sestava: Ilko – Veselý, Malý, Větrovec, Landa – Sládek, Beňo, Hampl, Uksa (46. Schýbal) – Čížek (76. Klier), Novotný

Branky: 3. Hampl, 48. Sládek

Rozhodčí: Červenka M.

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš