Cembrit Beroun – Komárov B 0:2 (0:1)

13.6. 2018   A tým Cembrit Beroun - Komárov B 0:2 (0:1)

Po nařízení OFS se utkání odehrálo v netradičním dnu i čase. Nechtěli jsme k utkání ani nastoupit, jelikož nám chybělo 9 hráčů ze základní sestavy. Pro regulérnost soutěže je nakonec nahradili „Blaničtí rytíři“, kteří již několik let aktivně nehrají, např. Vlastimil Salaj (59 let), Martin Liška a další. Věkový průměr týmu byl 41 let. Soupeř na tom byl přece jen o něco lépe, chybělo mu jen pět hráčů. Nakonec to nebyla žádná ostuda, naopak jsme byli lepším týmem. Komárov se mohl opřít o dobrou obranou hru a skóroval ze dvou možností v pokutovém území. My jsme zklamali v koncovce, sám Novotný bohužel nedokázal proměnit z pěti hlaviček ani jednu a další šance jsme tak nevyužili.

Hned v úvodu Novotný po rohu přestřelil branku hostů. V 11. min. Exner vysunul Beňa, který z 11m těsně minul. Ve 14. min. si obrana špatně přebrala dva útočníky a Novák prostřelil ze strany brankáře Ilka – 0:1. Ve 32. min. Ličík vypracoval dobrou možnost pro Malého, ten ze 3m ve skluzu zakončoval, ale hostující obránce zblokoval jeho střelu na roh. Po rohu Exnera hlavičkoval Beňo z 5m těsně vedle.

Po změně stran jsme začal být ještě aktivnější. Ve 46. min. po úniku Nápravníka hlavičkoval z malého vápna Novotný mimo. V 56. min. prošel slalomem Ličík a z 6m trefil vybíhajícího brankáře do nohou. Po chvíli vynikající centr Nápravníka hlavičkoval Novotný z 6m opět mimo branku. V 61. min. prošel přímý kop až na Zemana a jeho příčná střela minula naší branku. V 75. min. dobře zahraná standartka Celinou našla v malém vápně Novotného, který hlavičkoval nad branku. Domácí vsadili vše na jednu kartu. V největším náporu nám unikl Zeman, nezištně přihrával Trejbalovi, který zblízka doklepl na 0:2. Poté unikl Ličík, zpětnou přihrávkou našel Beňa, jenž ze 7m trefil dobře postaveného brankáře Molíka. V 71. min. byl vyloučen Slepička za nedovolený zákrok, když se hra odehrávala protější straně. Poslední šanci na čestný úspěch zmařil brankář Molík v jisté šanci Beňovi.

Sestava: Ilko – Uksa (35. Nápravník), Celina, Klier, Schýbal – Konopásek (58. Salaj), Beňo, Malý, Novotný – Exner (50. Krumholz), Ličík

Rozhodčí: Vlachopulos P.

Diváků: 35

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš