Chyňava – Cembrit Beroun 6:2 (4:0)

20.8. 2018   A tým Chyňava - Cembrit Beroun 6:2 (4:0)

I přes velké vedro, které na začátku utkání panovalo se od prvního hvizdu hrál svižný fotbal. Obě mužstva se chtěla prezentovat pěkným fotbalem. Bohužel nám nevyšel úvod utkání.

Ve 3. minutě dlouhý aut Z. Steinera prodloužil do branky Patrik Vlček – 1:0. V 10. min. se prosadil přes ofsajdovou past Hebeda a hlavou zvýšil – 2:0. Ve 13. minutě poslal D. Steiner dlouhý centr do pokutového území, kde se v nepřehledné situaci nejlépe orientoval Vlček a přes ležícího brankáře zvýšil na 3:0. Ve 22. minutě unikl po křídle Nápravník třem soupeřům, ale Paluska se v malém vápně neprosadil. V 31. min. nebezpečnou střelu Vlčka ze 13m Šlégr vyrazil. V 32. min. zahrával Hebeda z 25m trestný kop a navýšil skóre na 4:0.

Druhý poločas jsme začali lépe. Přidali jsme na rychlosti, tvrdosti a lépe jsme kombinovali. Domácí jsme překvapili několika pěknými akcemi. Nejprve po úniku Palusky z voleje zakončoval Helebrant, poté dvakrát tvrdě i přesně pálil Novotný, ale oba naše hráče vychytal domácí brankář. V 53. min. po dlouhém autovém vhazování Beňa Paluska v malém propálil vše co mu stálo v cestě a snížil na 4:1. V 64. minutě po rohu Hebeda nastřelil tyč. V 67. minutě vyhrál Veselý osobní souboj, poslal do brejku Nápravníka, ten ideálně našel Palusku, který z 11m umístil nechytatelně k tyči – 4:2. Nadále jsme převáděli rychlou kombinační hru a domácí jsme dostávali pod tlak. Po snaze o vyrovnání jsme vrhli všechny síly do útoku, což se nám následně stalo osudným. V 79. min. domácí Steiner z rychlého protiútoku zvýšil na 5:2 a v 88. min opět Steiner D. upravil na konečných 6:2 pro domácí. Ve velkém vedru se hrál oboustranně útočný fotbal který, se musel divákům líbit. Může nás těšit předvedená hra a vítězství našich fanoušků v hledišti kde jasně dominovali.

Sestava: Šlégr – Veselý, Malý, Větrovec, Landa – Nápravník, Beňo, Helebrant, (61. Novotný M.), Špirit (70. Klier) – Paluska, Novotný D.

Branky: 53. a 67. Paluska

Rozhodčí: Červenka – Vlachopulos, Chvátal

Diváků: 280

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš