Cembrit Beroun – Tlustice 0:2 (0:1)

27.8. 2018   A tým Cembrit Beroun - Tlustice 0:2 (0:1)

Po celé utkání jsme byli lepším týmem, bohužel jsme doplatili na neproměnění vyložených šancí. Hned v první minutě vysunul Paluska Nápravníka, ale tomu včasným vyběhnutím změřil dobrou šanci hostující brankář. V 5. min. jsme přetažený rohový kop nedokázali odvrátit do bezpečí a z 10m akrobaticky nůžkami Souček poslal hosty do vedení 0:1. Poté chytře Helebrant obešel obránce, ale jeho střelu z 12m brankář vyrazil. Vývoj utkání Tlustici vyhovoval, zatáhla se a bránila jednobrankové vedení. Ve 23. min. po autovém vhazování trefil Landa hlavou břevno a i jeho dorážka opět skončila na břevně. Ve 28. min. zahraný rohový kop Nápravníka hlavičkoval Malý uvnitř malého vápna těsně vedle. Ve 30. min. Nápravníkovu šanci zázračně vyrazil nohou opět hostující brankář Červenka. Chvíli na to Nápravník našel v pokutovém území Palusku, který z voleje minul branku. Ve 39. min. vypálil Nápravník ze 7m, ale jeho bombu opět brankář Červenka vyrazil.

V 52. min. si za naší obranu naběhl Bláha a vyběhnuvšího Ilka chytře obhodil a zvýšil na 0:2. V 70. min. po pohledné akci Landy ze 14m orazítkoval Nápravník tyč. V 78. min. po druhé žluté kartě předčasně opustil arénu hostující Šoch. Hosté si už dvoubrankové vedení pohlídali a odvezli si od Berounky všechny body. Nás může mrzet neproměnění vyložených šancí.

Sestava: Ilko – Veselý, Malý, Větrovec, Landa – Beňo (67. Špirit), Helebrant (77. Klier), Novotný D., Šťastný (76. Novotný M.) – Paluska, Nápravník

Rozhodčí: Kareš – Plecitý, Franc

Diváků: 170

Více fotografií z utkání naleznete ve fotogalerii ->

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš