Pohár: Zadní Třebaň – Cembrit Beroun 1:3 (1:3)

31.8. 2018   A tým Pohár: Zadní Třebaň - Cembrit Beroun 1:3 (1:3)

Za podpory našich věrných fanoušků Cembrit Ultras jsme nastoupili v dosti improvizované sestavě. Termín utkání v pracovní den od 17:00 není ideální a tak vzhledem k pracovním povinnostem nás bylo přesně jedenáct. Například kopačky musel oprášit trenér David Hampl. Naše brankářská jednička Jarda Ilko se zase postavil do útoku po boku kanonýra R. Palusky a nevedl si vůbec špatně. Měl lví podíl na dvou vstřelených brankách. V brance zářil padesátník Honza Šlégr. Domácí s omlazenou sestavou a pěti náhradníky podali snaživý výkon, ale fotbalovost byla na naší straně.

Hned na začátku propálil vše co mu stálo v cestě Pepa Klier – 0:1. Vzápětí zvýšil Roman Paluska na 0:2. Hráli jsme v tréninkovém tempu, někdy až moc 🙂 Obránci tak nechali vícekrát vyniknout brankáře Šlégra, který předvedl výtečné zákroky. Krátký byl až na bombu z přímého kopu z hranice šestnáctky. Na kontaktní gól jsme odpověděli opět Paluskou – 1:3.

Po poločase se hrálo v pomalejším tempu, několik příležitostí bylo k vidění na obou stranách. Byli nebezpečnější a naši hráči spálili dalších 5-6 šancí. Společná děkovačka oběma kotlům fanoušků a fanynek, kteří celý zápas hlasitě fandili, byla hezkou tečkou za utkáním. Utkání dalšího kola poháru hrajeme s Chyňavou. Termín a místo bude ještě upřesněno STK, protože v úřední termín hrají na našem hřišti mistrovské utkání naši žáci.

Sestava: Šlégr – Janeček, Klier, Helebrant, Novotný M. – Špirit, Šťastný, Hampl, Novotný D. – Ilko, Paluska

Branky: 7. Klier, 17. a 44. Paluska

Rozhodčí: Hájek

Diváků: 50

Text: Josef Klier