Mladší přípravka – 8.9. 2018 – turnaj ČLU Beroun „A“

10.9. 2018   Mladší přípravka Mladší přípravka - 8.9. 2018 - turnaj ČLU Beroun "A"

8.9. začala nová sezona mladší přípravky Cembritu. Do turnaje Na Máchovně nastoupili pouze 2 borci se zkušenostmi z ostrých zápasů madší či dokonce starší přípravky a 6 nováčků. A vzhledem k tomu, že kromě jediného kapitána týmu Matyho S. ostatní budou moci hrát mladší přípravku i příští či přespříští rok, jsme očekávali hlavně sbírání zkušeností.

První zápas byl proti silnému týmu KD. Brzy jsme se díky Matyho průniku dostali do vedení. Soupeř sice po našich chybách otočil na 2:1, následně jsme však šťastně vyrovnali vlastním golem soupeře. Chvilku před koncem jsme však inkasovali na 2:3. Těsná prohra proti kvalitnímu soupeři však dávala naději do dalších zápasů.

Do druhého zápasu šel do branky Maty a do pole Vašík a čekal nás tvrdý souboj proti ČLU A. V zápasu měl trochu navrch ČLU, ale vyhrát mohly oba týmy. O vítězství ČLU 1:0 rozhodla chyba v naší rozehrávce a laciný gól.

Proti Loděnicím jsme vybojovali remízu 1:1.

S tvrdě bojující Litní bylo vítězství 3:1 dirigované výbornou hrou Vašíka a korunovane přímým kopem rozehraným na volej goalmana Matyho, ktery se zastavil až v síti.

Na závěr byl zápas s B týmem ČLU. Zápas se změnil v exhibici Matyho a umožnil trenérům i změny v sestavě, zakončené několikaminutovou goalmanskou premiérou Štěpánka. V tomto zápase svoji premiérovou trefu slavil i Mára.

Celkově jsme získali 7 bodů a obsadili 4.místo, pouhý bod za třetím ČLU A a 3 body za Loděnicemi. Na prvním místě KD ztratil za celý turnaj pouhé 2 body za remízu s ČLU A.

V brance se střídali po celý turnaj Maty S. a Vašík a patřili k nejlepším brankářům turnaje a když zrovna nechytali, ovládli zbytek hřiště a stříleli jeden gól za druhým. V obraně vytvořila neprostupnou zeď Gabča, která svojí bezchybnou obranou hru doplňovala pestrými výjezdy na branku soupeře. Uprostřed pole si svoje odehráli benjamínci Jonášek se Štěpou a vepředu se statečně byli Marek, Adam a Filip.

Sestava a góly Maty 8, Vašík 2, Mára R 1, Gabča, Jonáš, Štěpa, Adam, Filip

Text: LM