Mladší přípravka – 22.9. 2018 – domácí turnaj

24.9. 2018   Mladší přípravka Mladší přípravka - 22.9. 2018 - domácí turnaj

Na domácí turnaj jsme se prvně od soustředění sešli v nejsilnější možné sestavě, a tak jsme se těšili, co kluci s Gábou předvedou. A předvedli toho hodně.

Přestože bylo v naší hře spousta okének – jak dopředu, tak dozadu. Všichni to odmakali, hru si užívali a dalo se na to koukat. Individuální kvalita našich mazáků je v této kategorii na vysoké úrovni. Mohou si dopředu dovolit hodně, protože je vzadu jistí Gabča. Ve hře dopředu je doplňuje Jonášek (2012), který je výjimečný a umí si povodit i o dva roky starší kluky – a ten gól z přímáku… Bojovností je na různých postech doplňuje Mára a zkušenosti sbírají Mareček a Štěpa.

V bráně se během turnaje vystřídali Štěpa 2x, Maty 2x a Vašík. Štěpa dobře odchytal zápas s Litní, kdy dostal nechytatelný gól z rohu a za druhý také nemohl. V zápase proti Loděnicím zjistil, že dokud si míč nestáhne plně pod svou kontrolu, může o něj přijít. Vašík vychytal hezky Cábelíky a Maty proti obou týmům ČLU podal svůj standartní kvalitní výkon.

O atmosféru se staraly i naše roztleskávačky, za což jim patří dík.

Výsledky:
Cembrit – Liteň 3:2
Cembrit – ČLU A 5:2
Cembrit – KD A 4:1
Cembrit – ČLU B 5:3
Cembrit – Loděnice 2:2

V turnaji jsme neprohráli a s 13 body jsme turnaj VYHRÁLI! Zápasy jsme sice neovládli větším rozdílem, ale zase se do hry dostali všichni kluci. Jsme první, komu se podařilo porazit KD A. Zato s Loděnicemi jsme se již třikrát rozešli smírně a snad za týden v Litni porazíme i je.

Sestava a góly: Pospi 11, Maty (8 asistencí), Vašík 4, Jonáš 4, Gábina, Mára, Štěpa, Mareček