Mladší žáci – Cembrit Beroun – Liteň 7:2 (3:1)

29.9. 2018   Mladší žáci Mladší žáci – Cembrit Beroun - Liteň 7:2 (3:1)

Pro druhé domácí utkání nám los určil tým Litně. Jejich sestava, až na několik výjimek, byla totožná se sestavou, která u nás hrála na nedělním turnaji starších přípravek. Chuť do hry ale měli jako ostřílení válečníci.
Naše sestava přivítala ve svých řadách Křížka a Vikinga, pro změnu chyběli nemocní Matěj Špička a Chris. Do brány si nastoupil Matouš a šlo se na plac.

Před samotným zápasem jsme zvolili intenzivní rozcvičku. Jak se to projevilo na vstupu do zápasu, nechám na posouzení přítomných diváků. Po rozehrání nás soupeř přišpendlil před naše pokutové území. Několik nebezpečných střel minulo naší branku. Ale hned naše první akce skončila gólem. Honza vysunul Martina, který podél brankáře nasměřoval míč do brány. Za minutu byla akce jako přes kopírák – opět přihrávka Honzy a Martinovo stejné zakončení. Teď už to vypadalo na pořádnou kanonádu. Naše hra ale byla nepřesná a nebojácný soupeř chodil do rychlých protiútoků. Malý útočníci kupodivu dělali většině obráncům potíže. Díky gólu Vikinga jsme navýšili na 3:0, soupeř ještě do poločasu snížil na 3:1.

Druhá půle nabízela stejný obrázek jako první. Další branku si připsal Olda, Honza se prosadil 2x a poslední náš gól vstřelil Křížek parádní střelou do šibenice. Tím napravil svůj neproměněný pokutový kop. Protože i soupeř se prosadil ještě jednou, skončilo utkání celkově 7:2. Pro Liteňské to byly první dvě branky v celé soutěži.

S výsledkem panuje spokojenost, s předvedenou hrou však nikoli.

Sestava: Matouš Winkler – Matěj Mareš (K), Michal Benech, Jonáš Kelner – Filip Viking Lundquist, Honza Benech, Martin Patera, Honza Kříž(ek) – Pepa Patera, Karel Schwarzrock, Olda Stejskal

text: RŠ, foto: DuB

Více fotografií z utkání naleznete v galerii ->