Mladší přípravka – 29.9. 2018 – Liteň

1.10. 2018   Mladší přípravka Mladší přípravka – 29.9. 2018 – Liteň

Tento týden čekal Cembrit Liteňský trojboj. Po zápase mladších žáků následoval turnaj mladší přípravky v Litni a v neděli bude v Litni i starší přípravka. Namlsaní z vítězství v domácím turnaji jsme měli od turnaje velké očekávání. Sešli jsme se v devíti lidech a naší nejsilnější sestavu oproti minule doplnil Filip a prvně také Alex. Už pohled na kvalitu hřiště v nás však vzbudil obavy – tvrdé hrbolaté hřiště asi nebude našim rychlonohým technikům moc svědčit…

Na první zápas s dosavadním suverénem soutěže KD A jsme do brány nasadili Štěpu. To nám umožňuje postavit před něj celou sílu. Zápas to byl vyrovnaný, naši nepouštěli soupeře do šancí a na druhé straně výtečně hájil branku dobrý goalman. Soupeř vedl, srovnal Vašík a když v patnácté minutě vytáhl brankář soupeře skvěle střelu Pospiho, cítili jsme i šanci na výhru. Vrhli jsme vše do útoku a s vidinou nastaveného času jsme soupeře tlačili. Bohužel rozhodčí nastavil trochu víc a v utkání na 15 minut jsme v čase 15:50 dostali z propadnutí a brejku góla. Kluky to moc mrzelo, ale ukázalo se, že KD můžeme být naprosto plnohodnotným soupeřem. Výsledek 1:2.

Proti ČLU A jsme protočili celou sestavu na 2 čtyřky s Vaškem v bráně a vyhráli jsme s přehledem 4:1.

Proti Loděnicím to skončilo jako tento rok už 3x – zase remízou, jenom netradiční 0:0 to bylo poprvé.

S Litní jsme odehráli náš zatím nejhorší zápas podzimu. S Matym v bráně jsme točili dvě celé čtyřky. Míč nás vůbec neposlouchal, klukům odskakoval do zámezí. Zbytečně se zbavovali míče a snažili se marně zakončit z každé pozice. V půli zápasu jsme zaslouženě dostali 3 góly a po vystřídání v bráně Štěpy za Matyho jsme vrhli vše do útoku. Bohužel jediným výsledkem toho byl čtvrtý gól do naší sítě. Výsledek už jen korigoval svým premiérovým gólem Alex. Výsledek 1:4.

Proti ČLU B jsme zase trochu prohodili naše čtyřky. Do brány šel Vašek. Zápas to moc pohledný nebyl, ale měli jsme ho pod kontrolou a zvítězili 2:0

Výsledky v naší skupině jsou poměrně nevyzpytatelné a s výjimkou KD může každý porazit každého. I když to od nás nebyli žádné brankové hody, stačily nám dnešní výsledky ke třetímu místu v turnaji.

Výsledky:
Cembrit – KD A 1:2
Cembrit – ČLU A 4:1
Cembrit – Loděnice 0:0
Cembrit – Liteň 1:4
Cembrit – ČLU B 2:0

Sestava a góly: Pospi 3, Maty 2, Vašík 1, Jonáš 1, Alex 1, Gábina, Mára, Štěpa, Filip

Text: LM