Cembrit Beroun – Nový Jáchymov (0:2) 1:4

3.10. 2018   A tým Cembrit Beroun - Nový Jáchymov (0:2) 1:4

Do dalšího utkání jsme bohužel opět nastoupli v jiné sestavě, tentokrát nám chyběli klíčoví hráči Malý, Šťastný, Nápravník a na výkonu to bylo hodně znát. V prvním poločase jsme byli bez pohybu, bojovnosti a nedali si přesnější přihrávku.

Již ve 3. min. přišel dlouhý pas za obranu na Morsteina, kterého v pokutovém území vybíhající brankář Ilko podrazil a z nařízené penalty se Spurný nemýlil – 0:1. Ve 20. poslal Vydra přímý kop do vápna, ale nabíhající Větrovec netrefil z velmi dobré příležitosti překopl branku. Ve 33. min vznikla před naší brankou nepřehledná situace, míč se odrazil od tyče do hráče Jáchymova, od kterého z ofsajdové pozice dorazil míč do sítě Žalud. I přes naše mohutné protesty rozhodčí branku uznal – 0:2. Po chvíli se před Ilkem objevil zcela nepokrytý Spurný, ale jeho lob skončil mimo naší branku.

Po změně stran přece jsme přeci jen přidali na bojovnosti. Po pěkném průniku Veselého z úhlu Špirit těsně minul branku. V 56. min. D. Novotný nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a jeho precizně zahraný přímý kop skončil od břevna v síti – 1:2. Tuto výstavní zakončení si můžete také prohlédnout na videu v galerii. Dále jsme se tlačili do útoku, tím jsme otevřeli hru a dokonce byli blízko vyrovnání. V 81. min. jsme ale bohužel ztratili míč při zakládání útoku a Vlček v úniku podél našeho brankáře zvýšil na 1:3
Ihned po rozehrávce mohl D. Novotný snížit, ale v těžké pozici nedokázal usměrnit Větrovcův centr do branky. V 90. min. bylo hotovo, když si naběhl na Krobův pas Spurný jehož střílený centr Vlček nekompromisně umístil do sítě – 1:4

Sestava: Ilko – Veselý, Vydra, Klier (46. Novotný M.), Landa – Beňo, Helebrant (46. Špirit), Větrovec, Novotný D. – Paluska (87. Janeček), David (66. Čížek)

Branka: 56. Novotný D.

Rozhodčí: Špicl – Pánek, Vlachopulos

Diváků: 210

Více fotografií či video z utkání naleznete v galerii

Text: IS/MK/OU | Foto: Pavel Jonáš