Mladší přípravka – 13.10.2018 – Králův Dvůr

16.10. 2018   Mladší přípravka Mladší přípravka – 13.10.2018 – Králův Dvůr

Na turnaj pořádaný dosavadním suverénem soutěže jsme dorazili v poměrně silné sestavě v 8 hráčích. Chtěli jsme si spravit trochu náladu po turnaji v Litni a zahrát si dobrý fotbal.

Liteň, která nás posledně porazila, byla naším prvním soupeřem. Kluci hráli zodpovědně a soupeře do ničeho nepustili, a tak Štěpánek v bráně udržel čisté konto. Vašík s Pospim dali po jedné bráně a vyhráli jsme 2:0.

Proti KD A, který za celou soutěž prohrál jenom jedenkrát, jsme se chtěli předvést. Do brány šel Vašek, ale překvapila ho hned střela z rozehrávky. Když soupeř přidal rychle 2 góly, zdálo se být rozhodnuto. Proti kvalitnímu soupeři jsme začali hrát až za stavu 0:3 a to bylo pozdě. Konečný výsledek 1:4 je zřejmě zasloužený. Snad příště v Loděnicích KD potrápíme víc.

S Loděnicemi jsme zatím 4x remizovali. Tentokrát však přijeli s oslabeným týmem a Štěpa neměl v bráně moc práce. V zápase se blýskl Pospi průniky po levé straně a především Honzík, který odehrál první turnaj za Cembrit a proti Loděnicím vsítil 3 branky především díky dobrému výběru místa – dobrá práce a jen tak dál!

Poslední dva zápasy pro ČLU B a ČLU A byly jako všechny poslední dobou. Umožnily nám pořádně protočit celou sestavu a nasadit do hry i mladší kluky. Sice nevyhráváme velkým rozdílem, ale zápasy kontrolujeme.

Klukům patří za předvedený výkon veliká pochvala. Kromě zápasu s KD jsme měli ostatní zápasy pod kontrolou. Druhé místo v tomto turnaji i celkově je plně zasloužené a snad se časem budeme moci rovnat i suverénním cábelíkům.

Výsledky:
Cembrit – Liteň 2:0
Cembrit – KD A 1:4
Cembrit – Loděnice 8:1
Cembrit – ČLU A 3:2
Cembrit – ČLU B 3:1

Sestava a góly: Pospi 8, Maty 2, Vašík 1, Jonáš 3, Honzík 3, Gábina, Mára, Štěpa

Text: LM