Předpřípravka – 14.10.2018 – turnat ČAFC

16.10. 2018   Předpřípravka Předpřípravka – 14.10.2018 - turnat ČAFC

Na třetím kole minicupu jsme se sešli v 6 lidech – bohužel v týdnu odpadl nemocný Mareček, v turnaji ale poprvé nastoupil Filip. Turnaj se hrál na umělé trávě a na konci i za umělého osvětlení. Kluci obhajovali první místo z posledního turnaje v jedné ze dvou nejsilnějších skupin a vedli si opět skvěle.

Cembrit – Roudnice 3:3

Cembrit – Králův Dvůr 4:4

Cembrit – Benešov Žlutá 5:2

Cembrit – Slavoj Podolí 3:1

Po těchto výsledcích jsme znovu obsadili 1.místo! Nejlepší střelec turnaje Jonáš!

V obou prvních zápasech jsme již vedli o 3 góly, ztráta koncentrace v závěru však znamenala remízy. Do té doby byl ale předvedený výkon výborný.

Od třetího zápasu se rozehrál Jonášek, v útoku se rozkoukal Filip a hrál velmi dobře. Víťa předvedl výborný bojovný výkon a když Štěpa k dobrému defenzivnímu výkonu přidal i vstřelené góly, Adam k dobré kopací technice i zodpovědné bránění a Standa v bráně dobrý výkon, znamenalo to dvě přesvědčivé výhry z posledních dvou zápasů! Navíc všichni kluci z týmu, kromě brankáře Standy, dali gól!

O nejlepším střelci turnaje musel tentokrát mezi Jonášem a kolegou z Benešova rozhodnout penaltový rozstřel. Bylo vidět, že jsou kluci opravdu střelci a když byli oba bezchybní i po třetím kole, muselo se přistoupit ke střele levačkou. Jonáš zúročil brankářské tréninky a čapl soupeřovu střelu k tyči a následně chladnokrevně rozhodl. Radost kluků z týmu neměla hranic!

Sestava a góly: Standa (B), Štěpa (4), Adam (3), Jonáš (6), Víťa (1), Filip (1)

Text: LM