Mladší žáci – Králův Dvůr – Cembrit Beroun 10:3 (4:1)

25.10. 2018   Mladší žáci

Netradičně v pondělí odpoledne jsme hráli proti FK Králův Dvůr. Tradiční účastník okresního přeboru patří k tomu lepšímu, co nám soutěž nabízí. Zranění nedovolilo nastoupit Filipsovi, Martinovi a Oldovi. Hrozila i absence Honzy Křížka. S bolestí kotníku se alespoň postavil do brány a Matěj šel hrát do pole.

V prvním poločase hra vypadala slibně. Soupeř měl nějaké šance, ale první využil až kolem 20. minuty. To bylo povzbuzení pro nás. Dál naši útočníci „zlobili“ domácí obranu. Jednu z těchto akcí zatáhl Viking do křídla. Když už to vypadalo, že se utopí ve vlastních kličkách, nahrál volnému Matoušovi a ten k naší radosti srovnal. Před koncem poločasu nám utekli domácí o 3 branky, kterým předcházely individuální chyby. Poločasový výsledek byl 4:1 pro domácí.

Ve stejném duchu pokračoval i druhý poločas. Soupeř trestal většinu našich chyb. Přidal dalších 6 gólů a my obdrželi potupnou desítku. Za nás korigoval výsledek pouze Chris po samostatné akci a Matěj Š. se prosadil důrazem před bránou. I my jsme mohli přidat další branky, ale bez gólového efektu. Celkový výsledek byl 10:3.

Pocity z utkání byly smíšené. Tělešilo mne, že jsme dokázali dát 3 góly. To jsme dokázali pouze proti Litni a týmu Chrustenice/Hýskov, venku to bylo vůbec poprvé. Obranná činnost byla také celkem v pořádku – i když tomu výsledek neodpovídá. Na něm se podílely hrubé chyby jednotlivců, kdy se soupeř dostával do přečíslení a zakončení. Celkový dojem kazí výsledek. Takovou nálož jsme nedostali od žádného týmu a FK Králův Dvůr rozhodně nebyl nejsilnějším protivníkem.

Sestava: Honza Kříž(ek) – Matěj Mareš, Michal Benech, Míra Vojč, Jonáš Kelner – Honza Benech, Chris Neuschl, Matěj Špička, Filip Viking Lundquist – Matouš Winkler, Karel Schwarzrock, Pepa Patera

Branky: Matouš, Chris, Matěj Š.

Text: