Mladší přípravka – 20.10. – Loděnice

27.10. 2018   Mladší přípravka Mladší přípravka – 20.10. – Loděnice

Na poslední turnaj podzimu mladší přípravky jsme přijeli do Loděnic. Hlavním naším cílem bylo si turnaj užít a vyzkoušet i nové rozestavení.

Většinu turnaje jsme odehráli s naším hrotovým zabijákem Pospim na stoperu a dvěma střídajícími se trojicemi před ním. Nutno říct, že ani tato pozice Pospimu nezabránila dát 6 gólů. 3 zápasy výborně odchytal Maty a dal si dokonce i gól.

Výsledky dopadly, jak dopadly. KD byl zase lepší, ale výsledek je krutější než bychom si zasloužili. Při zápase s ČLU A jsme byli ještě hlavou v šatně a navíc podal dobrý výkon brankář soupeře a s Loděnicemi jsme ztratili vedení 2:0, kdy jsme úplně rezignovali na obranu.

 

Cembrit – ČLU A 0:0

Cembrit – ČLU B 8:2

Cembrit – Liteň 6:2

Cembrit – KD 0:5

Cembrit – Loděnice 2:2

Tento turnaj jsme obsadili 3.místo. Za celý podzim jsme však skončili celkově na 2. místě, což předčilo veškerá naše očekávání a můžeme se těšit na jarní část soutěže. Musím opět připomenout, že soutěž hrajeme pouze s dvěma hráči staršího ročníku MP 2010 a dokonce stabilně i se dvěma 2012. Všem hráčům, rodičům i trenérům patří díky za jejich přístup k turnajům.

Sestava a góly: Pospi 6, Maty 1 (3xBrankář), Vašík 4 (1xBrankář), Jonáš 2, Honzík 3, Mára, Štěpa (1xBrankář), Filip

Text: LM