Mladší žáci – Cembrit Beroun – Karlštejn 1:2 (0:1)

27.10. 2018   Mladší žáci Mladší žáci – Cembrit Beroun - Karlštejn 1:2 (0:1)

K poslednímu utkání podzimní části soutěže k nám přijel Karlštejn – jeden z aspirantů na vítězství v celé soutěži. Jakýkoli bodový zisk by byl nečekaný úspěch.

Proti poslednímu utkání nám chyběl Honza Křížek a Viking. Vzhledem k přetrvávající absenci Filipa S., Martina a Oldy jsme posílili o Jirku Jakubíčka, dalšího borce naší starší přípravky.

Vůbec nebylo znát, že hraje druhý tým tabulky proti sedmému. Soupeř sice přijel pouze v osmi hráčích, ale jejich sestava je zkušená a ustálená. Naši kluci hráli na hranici svých možností a byli více než zdatným soupeřem. Jasně že jsme dělali chyby, ale ani soupeř nehrál jako stroj a my se dostávali na dostřel jejich brankáře. Někdy nám chyběl větší důraz, jindy zase větší zkušenosti. Poločasový výsledek byl 0:1, když jsme nedokázali ubránit dorážku soupeře.

Po přestávce soupeř po pěkné akci zvýšil na rozdíl dvou branek. Takovou narážečku mnohdy nevidíte ani v utkání dospělých. Díky naší bojovnosti a chuti stále hrát se podařilo Chrisovi vystihnout malou domů a podél brankáře snížil na 1:2. Že se začne soupeř bát o výsledek, jsme vážně nečekali. Pokračovali jsme v nastoleném trendu s vidinou vyrovnání. To že se nám to nakonec nepodařilo, vůbec nevadilo. Do konce zápasu se už výsledek nezměnil.

Kluci měli ze zápasu dobrý pocit a spokojenost byla i v jinak přísném trenérském tandemu Roman & Jirka. Po podzimu máme jen 6 bodů. Ale za výkon ve většině zápasech se nemusíme stydět.

Přes zimu potrénujeme, kluci zesílí a na jaře dáme všem klepec. 🙂

Zároveň bych chtěl poděkovat rodičům za podporu během všech utkání podzimní části a pomoci s úklidem hřiště po zápasech. A v neposlední řadě rozhodčímu Pepíkovi Setničkovi, který rozhodoval polovinu našich zápasů.

Cembrit – Karlštejn 1:2 (Chris)

Matěj Špička – Matěj Mareš, Michal Benech, Míra Vojč, Jonáš Kelner – Honza Benech, Chris Neuschl, Matouš Winkler – Karel Schwarzrock, Pepa Patera, Jirka Jakubíček

Text: