Cembrit vyloupil Karlštejn! Karlštejn – Cembrit Beroun 0:1 (0:1)

5.11. 2018   A tým Cembrit vyloupil Karlštejn! Karlštejn - Cembrit Beroun 0:1 (0:1)

Nečekané, ale zcela zasloužené vítězství. Nechali jsme Karlštejn hrát po šestnáctku a podnikali nebezpečné protiútoky. Všichni pojali venkovní zápas zodpovědně a pomohlo nám, že nás soupeř viditelně podcenil.

V 8. min. bodýlko Hampla z 18m jen tak tak zachránil Faist. V 15. min. rohový kop hlavičkoval Větrovec do Hampla a odražený míč napálil prvně jmenovaný z voleje nekompromisně z 11m pod víko – 0:1. Ve 22. min. z dobré pozice hlavičkoval Mráček nad břevno. Ve 30. min. postupoval David sám na brankáře Faista, který jeho a střelu dokázal zblokovat, přesto míč pokračoval do branky. Oba aktéři se za ním vrhli a před brankovou čarou David záhadně zády zabránil míči v cestě do sítě. Před přestávkou dostalo domácí mužstvo možnost ohrozit branku trestným kopem z 20m, Fiala ale netrefil branku.

Po přestávce byl Karlštejn více aktivnější, přesto mohl inkasovat, ale Hampla vychytal domácí brankář. Po chvíli unikl Nápravník, domácí obránce v poslední chvíli jeho střelu zblokoval na roh. V 58. min. po jediné pohledné akci Karlštejn vyšachoval střed obrany a Slowik z 8m zakončoval. Grygar vytáhl zákrok utkání a uchránil čisté konto. V zoufalém tlaku v 80. min. zakončoval dobře Rulf, ale obětavě zachránil Větrovec a tak jsme si odvezli všechny body do Berouna.
 

Sestava: Grygar – Beňo (46. Šťastný), Větrovec, Malý, Landa – Vydra, Helebrant, Hampl (68. Špirit), Novotný D. – David (89. Schýbal), Nápravník

Branky: 15. Větrovec

Rozhodčí: Bidšovský – Hájek, Bican

Diváků: 80

Text: IS/MK