Tlustice – Cembrit Beroun 2:0 (0:0)

26.3. 2019   A tým Tlustice - Cembrit Beroun 2:0 (0:0)

Domácí tým nastoupil k utkání bez Jelena, Bartoše, nám chyběli Nápravní, Paluska, Vydra, Šťastný a Špirit. Do poločasu jsme díky pozorné obraně dokázali držet bezbrankový stav. Ve druhé půli soupeř vyžil dvě skuliny v obrané řadě zaslouženě zvítězil.

Tlustice se dlouho rozehrávala, měla jasnou územní převahu, ale v utkání nejvíce převládala nepřesnost v rozehrávce a dlouho to nebyl líbivý fotbal. Ve 30. min. domácí J. Ungr zahrával trestný kop z ideální vzdálenosti, ale míč napálil do zdi. Ve 39. min. unikl obraně Jirouch, v samostatném nájezdu jej dokázal vychytal gólman Ilko. Před poločasem po závaru před naší brankou odvracel v malého vápna míč stoper Malý.

Po změně stran se domácí začali dostávat do více příležitostí. V 55. min. hlavičkoval Badarau z 9m těsně vedle branky. V 59. min. bohužel nevyšla ofsajdová past naší obraně a Jirouch postupoval sám na brankáře, kterého obešel a do prázdné branky zařídil domácím vedení 1.0. V 65. min. unikl v křídelním prostoru Badarau a z těžkého úhlu z 8m pojistil výhru Tlustice.

Sestava: Ilko – Veselý, Malý, Větrovec, Landa – Ungr, Beňo, Helebrant, Novotný D. – Čížek (60. David), Novotný M. (84. Klier)

Rozhodčí: Hájek – Plecitý, Franc

Diváků: 100

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS/OU Foto: Pavel Jonáš