Drozdov – Cembrit Beroun 2:0 (2:0)

1.4. 2019   A tým Drozdov - Cembrit Beroun 2:0 (2:0)

V okleštěné sestavě jsme dorazili do Drozdova a bylo to znát. Soupeř nás od úvodu sevřel do kleští a byl u všeho dříve. Místy jsme působili chaoticky a špatně pokrývali protihráče. Tak vše nasvědčovalo pohodovému zisku bodů pro domácího favorita, ale posledních dvacet minut jsme přeci jen nečekaně ožili, bohužel bez brankového efektu.

Logickým vyústěním náporu domácích byl ve 14. min. náš vlastní gól, když domácí Větrovský zatočil rohový kop do malého vápna a v Ungr ve snaze odkopnout míč napnul síť – 1:0. Poté ještě z 22m Spurný utěšenou střelou líznul horní hranu břevna. Ve 37. min. na ideální centr Otradovce naběhl Pichlík a ze 4m nezadržitelně zařídil stav 2:0 pro domácí.

Teprve po obrátce se v 50. min. zrodila první naše pohlednější akce, když David vysunul do sóla Palusku, který ze 13m nepatrně překopl břevno. Po hodině hry domácí tým zvolnili a do konce utkání jsme je dokázali přitlačit. V 66. min. David z 23m pěkně nastřelil břevno. Poté střílenému centru Vydry chyběly decimetry v ohrožení branky.

Sestava: Grygar – Veselý, Celina, Malý, Landa (72. Schýbal) – Ungr (46. Novotný M.), Helebrant, Novotný D., Vydra – Paluska, David

Rozhodčí: Pánek – Pecka, Pos

Diváků: 120

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS/OU Foto: Pavel Jonáš