Starší přípravka – 7.4. 2019 – turnaj Sokol Králův Dvůr

14.4. 2019   Starší přípravka Starší přípravka - 7.4. 2019 - turnaj Sokol Králův Dvůr

V neděli 7.4. jsme se sešli na umělce v Králově Dvoře k prvnímu jarnímu turnaji semifinálové skupiny. Pořadatelem byl místní Sokol. Nečekali nás žádní neznámí soupeři a postupem z podzimu jsme si zajistili, že nás nebudou čekat ani žádní slabí soupeři.  Průběh turnaje nám ukázal, že pokud nebudeme hrát neustále naplno, bude šance uspět velice malá.

Začátek prvního zápasu proti Zdicím vypadal velice nadějně a po pěkných kombinacích jsme šli do dvougólového vedení. Nechali jsme se možná ukolébat lehkostí získání náskoku, že jsme zapomněli poctivě bránit. Soupeře to ale nepoložilo a využil našeho nedůrazného bránění k otočení celého zápasu… Výsledek 2:3 v kombinaci s naší nedůslednou hrou a barvou dresů připomínal Oranjes před 15 lety na ME v Portugalsku proti ČR… 🙂

Po takto prohraném zápasu se hlavy zvedají těžko a v následujícím utkání proti domácím Sokolíkům jsme ani my nebyli výjimkou. Důraz soupeře a rychlé dva góly v naší síti nás srazily na kolena. Do konce zápasu jsme se z toho již neoklepali a inkasovali ještě 2x.

Třetí soupeř Králův Dvůr nás přehrál svojí fotbalovostí. Do vedení jsme šli sice my, ale to mělo jen jepičí život. Soupeř nás po všech stránkách přehrával. I přes několik našich šancí narůstaly zářezy už jen na pažbách soupeřů, takže na konci zápasu svítilo skóre 1:4.

Poslední šance, jak si zlepšit chuť na nedělní oběd byla v zápase proti dosud bodově stejně „úspěšným“ Loděnicím. Od začátku jsme tahali za delší konec lana my a tentokrát jsme to vydrželi až do konce zápasu. Výsledek 4:2.

Celkově tedy čtvrté místo. Berounským kabrňákům nazdar!

Výsledky:

Cembrit – Zdice                                 2:3 (Paty, Winky)

Cembrit – Sokol Králův Dvůr           0:4

Cembrit – FK Králův Dvůr               1:4 (Beny)

Cembrit – Loděnice                           4:2 (Beny 2, Winky, Paty)

 

Sestava:

Adam Suchitra (3xB), Matouš Winkler (1xB), Tadeáš Hirsch, Jirka Jakubíček, Maty Adamec, Martin Dřevěný, Honza Benech (K), Martin Patera, Maty Pospíšil, Tonda Vevera, Šimon Kelner

Text: JiP