Mladší přípravka – 13.4. 2019 – turnaj v Králově Dvoře

15.4. 2019   Mladší přípravka

Na druhý turnaj okresního turnaje mladších přípravek jsme vstupovali z průběžně prvního místa po prvním turnaji plni očekávání. V pátek se ale trenérům bohužel omluvil z důvodu nemoci náš bombarďák Pospi, navíc to vypadalo nejistě s Vydrou a tak byli povoláni Štěpa do brány a Gábina. Vydra se dal naštěstí dohromady a tak naše oslabení nebylo takové.

První zápas proti KD B jsme zvládli v pohodovém tempu a výsledek 10:0 je až moc krutý vůči soupeři. Celí natěšení jsme vlétli i na KD A. Proti týmu složenému z kluků ročníku 2010 jsme byli 10 minut lepším týmem, jen jsme naše šance nedotáhli do konce nebo končili na výborném brankáři soupeře. Poté soupeř zabral, dokázal na rozdíl od nás své šance proměnit a vyhrál nakonec 3:0 – přísný výsledek.

Loděnice známe už z podzimu a naše zápasy jsou vždy vyrovnané. Bohužel se v zápase po souboji s kamarádem v brance soupeře zranil Vydra a citelně nám chyběl do následujících bojů. V zápase jsme vedli, ale naší nedůsledností v bránění v závěru zápasu soupeř srovnal.

Chodouň skončila minule na druhém místě a věděli jsme, že nás čeká tvrdý souboj. Trochu jsme upravili rozestavění a bojovali jsme. Sice jsme dvakrát prohrávali, ale po zabojování Matyho v posledních vteřinách zápasu jsme zaslouženě vyrovnali na 2:2.

Poslední zápas proti ČLU, který tentokrát poslal na turnaj už svůj A tým, jsme už nějak zvládli dokopat a vyhrát 4:3.

Celkově nám 2 výhry, 2 remízy a 1 prohra stačili na 2.místo v turnaji za suverénním KD A, kterému jsme přepustili i 1.místo celkově. Nutno ale říci, že žádný tým nás nezatlačil do defenzívy nebo nás přehrál. Za to patří týmu složenému z holky a kluků ročníku 2011, doplněnému o 1x 2010 a 1x 2012 velká pochvala.

Během turnaje došlo bohužel k několika zraněním dětí. Přeji všem klukům, kterým se něco stalo, aby se dali brzy do kupy a potkali jsme se co nejdříve na fotbale.

Zápasy

Cembrit – KD B 10:0

Cembrit – KD A 0:3

Cembrit – Loděnice 3:3

Cembrit – Chodouň 2:2

Cembrit – ČLU 4:3

Sestava a góly: Maty 4, Vašek 9, Vondry 3, Kuba 2, Ondra 1, Gábina, Štěpa

Trenéři: Luboš + Jirka R.

Text: LM