Starší přípravka – 14.4. 2019 – turnaj Zdice

25.4. 2019   Starší přípravka Starší přípravka - 14.4. 2019 - turnaj Zdice

V neděli 14.4.2019 jsme zavítali na náš již druhý turnaj starší přípravky, tentokrát do Zdic.

CEMBRIT : ZDICE

do brány se v prvním zápase postavil Adam. Bohužel, ale ve 2. min. nezafungovala naše domluva mezi obránci a tak se soupeř ujal vedení 0:1. Než jsme se stačili vzpamatovat, soupeř už vedl 0:2. Pak se zase chvíli hrálo nahoru a dolů, ale jen do 5.min., kdy opět soupeř skóroval, 0:3. V 7.min. se před soupeřovou bránou nejlépe orientoval Maty Ad., který doklepl odražený balón do branky, 1:3. Bohužel poslední dvě slova patřila soupeři, kdy ve 12.min. navýšil už na 1:4 a v 18. min. proměnil přímý kop a uzavřel tak zápas na 1:5.

CEMBRIT : SOKOL KD

do tohoto zápasu jsme prohodili brankáře, zápas odchytal Jirka Sch. a Adam si šel plnit své obranné povinnosti. Do vedení jsme se dostali ve 2.min., kdy střelou ze střední vzdálenosti překonal brankáře Honza B. Ve 4.min. byl proti nám zapískán volný přímý kop, kterým soupeř vyrovnal na 1:1. Další gól padl až ve 12.min., kdy soupeř vyslal na naši branku tvrdou střelu, 1:2. Už o minutu později jsme měli možnost zahrávání přímého kopu i my a Maty Ad. svoji tvrdou střelou nedal brankáři šanci, 2:2. Bohužel poslední slovo opět patřilo soupeři, kdy se mu podařilo v 16. min. zase skórovat, 2:3. Nám se přes veškerou snahu vyrovnat už nepodařilo.

CEMBRIT : KRÁLŮV DVŮR

v tomto zápase se od začátku hrálo jen podle not Kr. Dvora. Horko těžko jsme se dostávali za naši půlku a jestli jsme v celém zápase dokázali vystřelit na soupeřovu branku, by se dalo spočítat na prstech jedné ruky.

CEMBRIT : LODĚNICE

do posledního zápasu jsme vstupovali s odhodláním, že ho dovedeme k vítězství. Sice jsme prohrávali od 3.min 0:1, ale dvěma brankami v 8. a 10.min. jsme skóre dokázali otočit a vedli jsme 2:1. V 8.min. jsme kopali penaltu po faulu na Martina P. K té se postavil Maty Ad. střelou k tyči vyrovnal. V 10.min. pak dorazil za záda brankáře Loděnic jeho vyražený balón Matouš. Pak jsme začali kupit spoustu chyb, z kterých nás soupeř trestal. V 11.min. vyrovnal. a ve 12. a 18.min. zcela otočil vývoj zápasu na svoji stranu a vyhrál 2:4.

Chybami se člověk učí, tak doufejme, že nebudeme vyjímkou potvrzující pravidlo a i my se z našich chyb poučíme! Berounským kabrňákům nazdar!

Stále jsme nesehnali žádného fotografa, tak alespoň jedna fotka z mistrovství základních škol Berounska…

Výsledky:

Cembrit – Zdice                                 1:5 (Maty A.)

Cembrit – Sokol Králův Dvůr           2:3 (Beny, Maty A.)

Cembrit – FK Králův Dvůr               0:7

Cembrit – Loděnice                           2:4 (Maty A., Winky)

Sestava: Adam Suchitra (2xB), Jirka Schneider (2xB), Matouš Winkler, Jirka Jakubíček, Maty Adamec, Martin Dřevěný, Honza Benech (K), Martin Patera, Maty Fára, Tonda Vevera, Šimon Kelner

 

Text: JiSch, JiP