Nový Jáchymov – Cembrit Beroun 4:0 (1:0)

29.4. 2019   A tým Nový Jáchymov - Cembrit Beroun 4:0 (1:0)

Jáchymov se sešel kompletní, nám naopak chybělo neskutečných jedenáct zraněných hráčů. Ráz utkání určila probíhající první minuta, kdy ideálně zahraný rohový kop Krobem zakončil ze 4m hlavičkující Krákora – 1:0. V 6. min. Paluska z 12m jen lehce prověřil Merhouta. V 8. min. solový průnik Palusky z 8m zlikvidoval bravurním zákrokem domácí brankář. Ve 25. min. po hezké kombinaci následoval střílený centr Ličíka, který nepřesně zakončil Helebrant. Ve 33. min. v pokutovém území podrazil zbytečně Veselý Cihelku. Exekuce pokutového kopu se ujal Spurný, brankář Grygar vystihl směr střely a skvělým zákrokem střelu k tyči zlikvidoval. V 36. min. Patera z 18m překopl naší branku. V 39. min. našel Patera přetaženým centrem Frydrycha, který hlavičkoval těsně nad. Poté se opět vyznamenal Grygar, který vychytal Frydrycha. Ve 43. min. opět Grygar výborným zákrokem zabránil další jisté brance z kopačky Morsteina.

V 55. min. vyrazil Grygar střelu Morsteina, ale na dorážku Cihelky už bohužel nedosáhl – 2:0. V 63. min. se nepovedlo obraně dostat míč pryč z vápna, až jej sebral důrazný Morstein. Jeho první zakončení opět náš brankář vychytal, ale na další dorážku ze 2m již neměl nárok – 3:0. V 71. min. střela namlsaného Morsteina olízla tyč. V 74. min. zatáhl v křídelním prostoru akci Červenka a střílený centr si v malém vápně srazil Schýbal do vlastní sítě – 4:0. V 81. min. centr Veselého napálil Hampl ze 6m do brankáře Merhouta. V samotném závěru jsme přece jen dvakrát skórovali, ale pro nepatrné postavení mimo hru, nebyly branky uznány. Utkání suverénně odřídil rozhodčí Radek Špivák. I přes krutou porážku jsme hráli pěkný fotbal, bohužel na krásu se nehraje a góly jsme si dali prakticky sami. Skvěle zachytal Ondra Grygar a nejlepší byli opět naši fanoušci.

Sestava: Grygar – Veselý, Malý, Šťastný, Landa – Beňo (69. Schýbal), Helebrant, Ličík (84. Ilko), Hampl, Novotný M. (56. David) – Paluska

Rozhodčí: Špivák – Marx, Vlachopulos

Diváků: 150

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS/MK | Foto: Pavel Jonáš