Březová – Cembrit Beroun 2:0 (0:0)

13.5. 2019   A tým Březová - Cembrit Beroun 2:0 (0:0)

Začátek byl dost opatrný a prvních 15 minut jsme hráli na polovině soupeře. Z úvodního tlaku jsme ale nic nevytěžili. Po centru Ličíka, M. Novotný překopl branku domácích. Ti zahrozili až v 17. min. kdy po rychlé křídelní akci Vopršála následoval přesný centr na Lorence, kterého zblízka vychytal Grygar. Ten se ještě vyznamenal po střele Bartáka z úrovně penalty. Ve 29. min. všechny aktéry překvapil dalekonosnou střelou Vydra, kterou zastavila tyč. Před poločasem se Grygar blýskl při odvracení dvou pěkných střel Spousty z hranice šestnáctky.

Po změně stran Březová vyvinula ještě větší tlak, který vyústil ve vedoucí branku v 55. min. První střelu z 18m, stihl ještě Grygar vyrazit, ale dobíhající Lorenc dorazil míč do sítě – 1:0. Chvíli na to Beneš dobře mířil k tyči, ale Grygar opět zachránil. V 59. min. při nevinné akci Vopršála se nám nepodařil odkop, hráč pokračoval do šestnácky, jeho slabé zakončení do té doby jistě chytající Grygar podcenil. Míč mu přeskočil nohu a bylo to 2:0. V oslabené sestavě jsme dělali co jsme mohli, ale na body to bohužel nestačilo.

Sestava: Grygar – Veselý, Šťastný, Vydra, Schýbal – Beňo, Helebrant (72. Klier), Ličík, Novotný M. (82. Uksa) – Paluska, Červenka (46. Konopásek)

Rozhodčí: Špicl – Hájek, Juppa

Diváků: 50

Více fotografií z utkání naleznete v galerii →

Text: IS/MK Foto: Pavel Jonáš