Starší přípravka – 27.4. 2019 – turnaj Loděnice

16.5. 2019   Starší přípravka Starší přípravka - 27.4. 2019 - turnaj Loděnice

V sobotu 27.4.2019 jsme se opět potkali na dalším turnaji SP, který se tentokrát konal v Loděnicích od brzkých ranních hodin. Z původní jedenáctky nominovaných nám moribundus před turnajem složil dva hráče. Nejprve odpadl jeden ze základních kamenů defenzivy Tadeáš a jemná ofenzivní mozaika zase byla narušena ulehnutím Patyho. Neúčast jedné poloviny z trenérské dvojice, která si doháněla učivo a trávila víkend ve školní lavici ZŠ Cerhovice, aby dosáhla alespoň na základní vzdělání (trenérské), byla proti tomu maličkost… 🙂 Povolání záloh již nebylo reálné, a tak odehráli kluci turnaj v 9 lidech.

V zápase proti Zdicím se dalekonosnou střelou blýsknul Maty Adamec, který vyrovnal na 1:1. Následně jsme ale byli trestáni za chyby, kterých jsme se dopouštěli. Největší chyba byla, že jsme se v mnoha případech nesnažili napravit chybu, kterou někdo z týmu udělal. Když nám soupeř sebral míč či nás obehrál, nechali jsme ho utíkat na naši branku, aniž bychom se sami vraceli. To je asi to, co nás nejvíce sráželo do kolen. Kosmetickou úpravu na výsledku udělal Martin po Benyho nahrávce.

Proti Sokolíkům jsme podali nejlepší výkon na tomto turnaji a zjistili jsme, že když se chce, tak to jde. Výborně zahrál celý tým. Jirka v bráně i díky kvalitní obranné práci spoluhráčů za svá záda nic nepustil. Druhý Jirka pro změnu vynuloval kvalitní defenzivou útočné eso soupeře. Honza přidal další dvě nahrávky na nové útočné eso, které jednou dokázalo skórovat dokonce i hlavou… 🙂 A třetí gól zaznamenal Matthias.

Proti nejkvalitnějšímu soupeři v této skupině Královu Dvoru jsme se bohužel opět začali trápit. Obdržené branky nás sráželi do kolen a těžko jsme nacházeli síly s výsledkem něco udělat. Pár povedených akcí se nám povedlo, ale dotáhnout je do zdárného konce se nám nepodařilo, takže to nakonec vyšlo na tenisového kanára 0:6.

V zápase s domácím týmem jsme si kalich hořkosti vypili až do dna a dopadli jako Slavia v Lize mistrů na Arsenalu před mnoha lety či František Ferdinand d’Este v Sarajevu ještě mnohem dříve. Domácí nám na cestu domů přibalili sedm kulí…

Zatímco kluci bojovali o čest a slávu na hřišti v Loděnicích, při studiu trenérské licence uzrála v hlavě budoucího trenéra myšlenka… 🙂 Dětí máme v týmu starší přípravky víc než dost a i přes veškerou snahu se nám nedaří zapojit všechny do zápasového vytížení. Proto se na příště na domácí turnaj pokusíme domluvit se soupeři na účasti dvou našich týmů. Berounským kabrňákům nazdar!

 

Výsledky:

Cembrit – Zdice 2:6 (Maty Adamec, Martin D.)

Cembrit – Sokol Králův Dvůr 3:0 (Martin D. 2x, Matthias)

Cembrit – FK Králův Dvůr 0:6

Cembrit – Loděnice 0:7

Sestava:

Adam Suchitra (2xB), Jrka Schneider (2xB), Matouš Winkler (K), Jirka Jakubíček, Maty Adamec, Martin Dřevěný, Honza Benech, Matthias Ulrych, Maty Fára

Text: JiP, Foto: DuB